Özlem Çerçioğlu Ortalarda Gözükmüyor!

Özlem Çerçioğlu Ortalarda Gözükmüyor!

Aydınlı bürokrat Haldun Haşmet Aysan’ın, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile FETÖ’ye para aktarmaktan tutuklu danışmanı Erkan Karaarslan’la ilişkilerini deşifre ettiği günden bu yana Başkan Özlem Çerçioğlu ortalarda gözükmüyor.

KAYIPLARA KARIŞTI

Aydınlı bürorat Haldun Haşmet Aysan’ın, Başkan Özlem Çerçioğlu ile FETÖ'ye para aktaran ve Aydın Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 101 belediyeden ‘danışmanlık’ ve ‘hülle yoluyla kurdurduğu şirketler’ üzeriden aktarılan paralarla örgütü beslediği gerekçesiyle halen tutuklu bulunan Erkan Karaarslan’la ilişkilerini deşifre ettiği Latif Şimşek’in hazırlayıp sunduğu ve BEYAZ TV’de canlı olarak yayınlanan ‘Dinamit’ programının yayınlandığı günden bu yana ortalarda görünmedi.

CHP’Lİ BAŞKANIN KIZININ DÜĞÜNÜNE KATILMADI

Ülke ve Aydın gündemine bomba gibi düşen program 2 Aralık Cuma günü yayınlandı. Programın yayınlanmasından sonra Efeler ilçesinde cumartesi günü gerçekleşen Karacasu Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Büyükyapıcı’nın kızının düğün törenine katılmadı.

ÖNEM VERDİĞİ ORGANİZASYONLARA DA KATILMADI

Başkan Çerçioğlu, eşine ait Çakırbeyli’deki kaçak malikânesinin yıkım kararını uygulamayan Koçarlı Belediyesi’nin düzenlediği deve güreşine katılmayan Başkan Özlem Çerçioğlu, her hafta Pazar günü giderek çok önem verdiğini gösterdiği Çakırbeyli Pazarı’nda da görülmedi.

‘AYDIN’I TERKETTİLER’

Latif Şimşek’in defalarca çağrıda bulunarak, ekrana bağlanıp cevap hakkını kullanmasını istemesine rağmen bu hakkını kullanmayan Özlem Çerçioğlu’nun Çarşamba gününe kadar izinli olduğu bilgisine ulaşılırken, FETÖ’cü Erkan Karaarslan’ın Aydın’daki adamlarından genel sekreter yardımcıları Bülent Bozbaş ve Özlem Bayraktaroğlu’nun görevleriyle ilgili ‘süresiz vekâlet’ bırakarak kenti terk ettikleri kaydedildi.

‘BELEDİYE BAŞKANLARI TUTUKLANMALI’

Bilindiği gibi programa katılan gazeteci Cem Küçük, “2014-2016 yılları arası Erkan Karaarslan ile iş yapmış herkes suçludur. Yarından tezi yok Erkan Karaaslan ile çalışan belediyelere operasyon düzenlenmeli ve belediye başkanları tutuklanmalıdır” demişti. 

"HAŞMET AYSAN GÜNDEMİ SARSTI" HABERİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

bulent-bozbas.jpgozlem-bayraktaroglu-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.