Özlem Çerçioğlu’na Hodri Meydan Okudu

Özlem Çerçioğlu’na Hodri Meydan Okudu

Aydınlı bürokrat Haldun Haşmet Aysan, bir televizyon programındaki iddiaları ilgili olarak suç duyurusunda bulunmaya hazırlanan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na meydan okudu.

Aydınlı bürokrat Haldun Haşmet Aysan, gazeteci Latif Şimşek’in hazırlayıp sunduğu ‘Dinamit’ programına konuk oldu. BEYAZ TV ekranlarından canlı yayınlanan programda ülke ve Aydın gündemini sarsan açıklamalarda bulunan Aysan, belediyelerin FETÖ ile ilişkilerini gözler önüne serdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Özlem Çerçioğlu ile alakalı olarak bu güne kadar cevap verilmedi. Ancak Aydın BŞB’den yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu hedef alan iddialarla ilgili olarak suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

Başkan Özlem Çerçioğlu’nu açık oturuma davet eden Aysan şunları kaydetti:

“Özlem Çerçioğlu bir önerim var. Mademki namınız Topuklu Efe.. istediğin kanalda açık oturuma davet ediyorum.

Benim Beyaz Tv 'de açıkladıklarımı ve yayınladıklarımı yalan diyorsan, Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ve belediye şirketlerinde hiç bir yolsuzluk yapılmadı diyorsan istediğin kanalda ikimiz açık oturuma çıkalım..

Seçimlerde kullandığın biyografinden başlayarak Erkan Karaarslan ihaleleri dahil, kent meydanı ihaleleri, katı atık ihalesi, litera yazılım ihalesi, Madran kaynak suyu ihalesi, AYBEL otopark ihalesi, su, atıksu ücretleri ve oturduğun kaçak malikane dahil görev yaptığın son 7 yılı kapsayan bir açık oturum yapalım..Hakemde millet olsun! Varsa sende o cesaret. Hodri meydan diyorum.” 

Başkan Çerçioğlu'nun Aysan'ın açık oturum teklifine ne cevap vereceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum