Özlem Tekin’in Acı Günü

Özlem Tekin’in Acı Günü

Ünlü rock sanatçısı Özlem Tekin’in babası Prof. Dr. Talat Tekin hayatını kaybetti.Bodrum’un Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan ünlü rock sanatçısı Özlem Tekin’in babası 88 yaşında yaşındaki Türk dilbilimc...

Ünlü rock sanatçısı Özlem Tekin’in babası Prof. Dr. Talat Tekin hayatını kaybetti.

Bodrum’un Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan ünlü rock sanatçısı Özlem Tekin’in babası 88 yaşında yaşındaki Türk dilbilimci, araştırmacı ve yazar Prof. Dr. Talat Tekin, dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 8 yıldır eşi Sevim Tekin ile birlikte Bodrum’da yaşayan Tekin’in parkinson hastası olduğu öğrenildi. 3 çocuk babası Tekin için, Gündoğan Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazının ardından Gündoğan Mezarlığı’na defnedilen Prof.Dr. Talat Tekin’in mezarına toprak atan Özlem Tekin gözyaşlarını tutamadı. Annesinin yanından biran olsun ayrılmayan ünlü sanatçı Özlem Tekin annesini sık sık teselli etmeye çalıştı.

Özlem Tekin acısını basın mensupları ile paylaşarak, "Türk dili edebiyatı için üzülüyorum. Gerçekten başsız kaldılar. Onlara çok güzel yön veriyordu. Öğrencileri çok iyi bilirler, çok büyük ustaydı. En büyük ışıklarını kaybettiler. Ailecek biz de öyleyiz. Yapacak bir şey yok. Ölüm Allah’tan. Üzgünüz, biz direğimizi, yönümüzü kaybettik. Biz her şeyi ondan öğrenmiştik. Babam her zaman dik durmamızı, ilime irfana inanmamızı o öğretti. Allah ondan razı olsun nur içinde yatsın. Rahat uyu babacığım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.