Özmen: "Nazilli’de Yönetime Girmek İsteyenler Cv Bıraksın"

Özmen: "Nazilli’de Yönetime Girmek İsteyenler Cv Bıraksın"

Geçtiğimiz günlerde yeni atanmasına rağmen görevi geri iade eden İsa Bedil’in yerine AK Parti Genel Merkez kararı ile atandığı açıklanan iş adamı Ramazan Satılmış, İl Başkanı Ömer Özmen ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Geçtiğimiz günlerde yeni atanmasına rağmen görevi geri iade eden İsa Bedil’in yerine AK Parti Genel Merkez kararı ile atandığı açıklanan iş adamı Ramazan Satılmış, İl Başkanı Ömer Özmen ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Yeni ilçe başkanını kamuoyuna tanıtan İl Başkanı Özmen, Nazilli Teşkilatında yönetime girmek isteyen vatandaşların parti binasına CV bırakmalarını istedi.

AK Parti İlçe binasında düzenlenen tanıtım toplantısına; Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, yeni atanan İlçe Başkanı Ramazan Satılmış, İsabeyli Eski Belediye Başkanı AK Partili Bekir Kuvvet Erim, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, yerel ve ulusal medya temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Nazilli İlçe binası toplantı salonunda geniş bir katılımla gerçekleşen toplantıda konuşan İl Başkanı Ömer Özmen, 2 gün önce genel merkez kararı ile atanan yeni ilçe başkanı Ramazan Satılmış’ı tanıttı. Yeni ilçe başkanıyla ilgili gazetecilere bilgi veren İl Başkanı Özmen, “Yeni atanan Ramazan Satılmış, Aydın AK Parti yönetim kurulu üyeliğinden Nazilli İlçe başkanlığına atandı. 15 gün içerisinde 15 asil, 15 yedek yönetim kurulu hazırlayacak. Biz bu görevde kendisine başarılar dileriz. Önümüzdeki seçimlerde bu teşkilatın Nazilli’de aktif rol alacağından şüphemiz yok. Allah davamızda yar ve yardımcımız olsun" dedi.

AK PARTİ’DE "CV" DÖNEMİ

Bir gazetecinin eski yönetimden isimlerin yeni oluşacak teşkilata alınıp alınmayacağını sorması üzerine İl Başkanı Ömer Özmen, "Özellikle basın mensubu arkadaşlarımın duyurmasını istediğimiz yönetime girmek isteyen arkadaşımız varsa, bu süreç içerinde ilçe teşkilatımıza, başkanımıza CV’lerini bıraksınlar. İsim havuzu oluşturma niyetindeyiz. Havuz 100 isimden oluşacak. Emeklerinden dolayı bütün eski yönetimlere teşekkür ediyoruz.” şeklinde cevap verdi.

YENİ BAŞKANIN İLK HEDEFİ BELEDİYEYİ ALMAK

Kamuoyunun Nazilli’den beklentisinin çok yüksek olduğunu belirten Nazilli AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Satılmış, yeni oluşacak yönetimle ilk olarak Nazilli Belediyesi’ni AK Partili yapmak olduğunu açıkladı. Hedefleri için gayret göstereceğini ifade eden Satılmış, "Biz bu beklentileri özellikle yönetim kadromuzla en iyi şekilde karşılanması yönünde görev verildiğinden beri gayret ve çaba harcıyoruz. Öyle bir kadro çıkaralım ki diyoruz bu kadromuz, Allah nasip ederse belediyeyi alacak kadroları çıkartacağız. İlk hedefimiz Nazilli Belediyesini almak. En azından bu gayretimiz olacak. Biz Nazilli’de bu kadroyla 2019 seçimlerinde bizim iddiamız o. Buradaki yansımanın Aydın’a yansıyacağını umuyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.