Öztürk, “İdare Mahkemeleri CHP’nin Arka Bahçesimi?”

Öztürk, “İdare Mahkemeleri CHP’nin Arka Bahçesimi?”

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, partisinin Milas İlçe Başkanlığının Aralık’ta yapılacak olağan genel kurulu öncesi düzenlenen aday tanıtım toplantısı için Milas’a geldi.

- AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, partisinin Milas İlçe Başkanlığının Aralık’ta yapılacak olağan genel kurulu öncesi düzenlenen aday tanıtım toplantısı için Milas’a geldi.

Milas İlçe Başkanı Av. Bülent Demir’in 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Milletvekili aday adayı olacağından dolayı ilçe Başkanlığına aday olmaması üzerine Başkan Adaylarından Meclis üyesi Levent Akyer’in genel merkez adayı olarak tek liste seçim kararı vermesini düzenledikleri bir toplantıyla kamuoyu ile paylaşan AK Parti Milas İlçe Teşkilatının düzenlediği toplantıya katılan AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk aday tanıtımı ve kongre süreci üzerine yaptığı konuşmanın ardından CHP Muğla İl Danışma toplantısında Milletvekili Nurettin Demir’in AK Partinin Bodrum Kongresine Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan'ın AK Parti ilçe kongresine katıldığına dair iddialarına ve CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk’ün İztuzu Plajı konusunda basına yansıyan açıklamalarına cevap verdi.

Öztürk, “CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir Bodrum kongremizle ilgili açıklama yapmış. Bodrum Kongremize Bodrum kaymakamımızın katıldığını iddia etmiş. Bizde kongremizin görüntüleri var. Kesinlikle bizim Bodrum kongremize Bodrum Kaymakamımız veyahutta başka bir bürokrat arkadaş katılmadı. Hatta biz buna izin vermeyiz. Buradan duyurmak istiyorum bence Bodrum kaymakamından bir helallik almaları gerekiyor” dedi.

Başkan Öztürk, İztuzu plajıyla ilgili olarak ise yargıya taşınmış bir konu olduğunu ancak CHP Muğla İl Başkanının İztuzu Plajı ile ilgili söylediği bir kelime var; 'Biz İztuzu plajında yürütmeyi durdurma kararı aldırdık'. CHP İl Başkanına sormak istiyorum; 'Nasıl gitti de yürütmeyi durdurma kararı aldırdı. İdari Mahkemeleri CHP'nin arka bahçesi mi? Kendi başına gidip karar aldırıyorsun, istediğin zaman gidip, istediğin kararı istediğin saatte aldırıyorsun” diyerek il başkanına soru yöneltiğini ifade etti.

ÖZTÜRK, “İDARE MAHKEMELERİ CHP’NİN ARKA BAHÇESİMİ?”

ÖZTÜRK, “İDARE MAHKEMELERİ CHP’NİN ARKA BAHÇESİMİ?”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.