Pamukkale 7. Futbol Şöleni

Pamukkale 7. Futbol Şöleni

Denizli’nin Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018” için son kayıt tarihi 22 Mart olarak açıklandı.Pamukkale Belediyesi tarafından, 2015...

Denizli’nin Pamukkale Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018” için son kayıt tarihi 22 Mart olarak açıklandı.

Pamukkale Belediyesi tarafından, 2015 yılından bu yana geleneksel olarak devam ettirilen futbol şöleninin yedincisi için geri sayım devam ediyor. “Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası” adıyla gerçekleşecek olan ve her mahalleyi en çok 2 takımın temsil edebileceği turnuvaya başvurular 22 Mart tarihinde sona erecek.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Turnuvamızda her mahalleyi en çok 2 takım temsil edecek. Bu projemizle ilçemizde spor yapmak isteyen gençleri bir araya da getirmek istiyoruz. Belediye olarak bir çok mahallemizde yapımı tamamlanan halı sahalarımızın da aktif olarak kullanılmasını da sağlıyoruz. Biz her zaman olduğu gibi sporun ve sporcunun yanında olmaya da devam edeceğiz. Turnuvaya katılmak için gerekli evraklarla başvuru süresi 22 Mart günü mesai saati sonuna kadar devam ediyor. Tüm gençlerimizi çeşitli ödüllerin verileceği turnuvamıza katılmaya davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.