Pamukkale Belediyesi’nden Okula Halı Saha

Pamukkale Belediyesi’nden Okula Halı Saha

Pamukkale Belediyesi’nin Mehmetçik Mahallesi’nde Lütfi Ege Ortaokulu bahçesinde inşa ettiği halı saha yapımı tamamlandı.Pamukkale belediyesi, ilçede çocukların ve gençlerin sporda gelişimini artırmak...

Pamukkale Belediyesi’nin Mehmetçik Mahallesi’nde Lütfi Ege Ortaokulu bahçesinde inşa ettiği halı saha yapımı tamamlandı.

Pamukkale belediyesi, ilçede çocukların ve gençlerin sporda gelişimini artırmak amacıyla Mehmetçik Mahallesi’nde Lütfi Ege Ortaokulu bahçesinde inşa ettiği halı saha yapımı tamamlandı.

Uzunpınarve Akhan Mahallesi ile Kuşpınar MahallesiSaadet Erioğlu İlkokulu bahçesinde halı sahadan basketbola, voleyboldan oyun alanı ve izleyici tribünü gibi branşlarda sporun yapıldığı kompleksleri yapan Pamukkale Belediyesi, Mehmetçik Mahallesi’nde Lütfi Ege Ortaokulu bahçesinde yapılan halı sahanın inşasını tamamlanarak törenle hizmete açtı.

Törene Denizli AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin ile Cahit Özkan, Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, Pamukkale Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, öğrenciler, veliler ve mahalle sakinleri katıldı.

İlçede bir bir yatırımları halkın hizmetine sunmaya devam ettiklerini ve bugünde önemli bir yatırımın açılışını yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Gürlesin, “Sağlıklı yaşamın anahtarı olan sporu ilçemizde özendirmek için, çocuklarımızın, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spor yapmalarına olanak tanıyacak spor tesislerinin bir bir yatırımını gerçekleştiriyoruz. Dev tesislerin yanında onlarca halı sahayı da ilçemize kazandırdık. Lütfi Ege Ortaokulu bahçesinde ‘Öğrencilerimiz, gençlerimiz ve vatandaşlarımız spor yapsın’ diye halı saha yatırımını tamamlayarak törenle hizmete açıyoruz. Burada spor yapacak başta öğrencilerimize, gençlerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Güçlü Türkiye’mizin teminatı olan çocuklarımız, gençlerimiz spor yaparak sağlıklı yaşamla geleceklerini aydınlatacak. Sporcularımız buradan yetişecek. Biz ilçemizde uygun olan her okulun bahçesinde böyle yatırımları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.