Pamukkale’den Engelli Derneklerine Büyük Fırsat

Pamukkale’den Engelli Derneklerine Büyük Fırsat

Denizli Forum Çamlık AVM’de fuar açan Pamukkale Belediyesi, Engelli dostu projelerle dikkat çeken Pamukkale Belediyesi, 3 Aralık Engelliler Günü’nde derneklere kendilerini tanıtma imkanı verdi.Pamukka...

Denizli Forum Çamlık AVM’de fuar açan Pamukkale Belediyesi, Engelli dostu projelerle dikkat çeken Pamukkale Belediyesi, 3 Aralık Engelliler Günü’nde derneklere kendilerini tanıtma imkanı verdi.

Pamukkale Belediyesi, her yıl olduğu gibi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü özel programla kutladı ve bu yıl etkinlikleri 2 güne çıkardı. Hasan Güngör Spor Salonu’nda engellilerin yanında olan Pamukkale Belediyesi’nin 2. Gün etkinliklerine Forum Çamlık AVM ev sahipliği yaptı ve “Engelli Dernekleri Fuarı” açıldı.

Fuarda, Türkiye Beyazay Derneği, Denizli Talasemi ve Lösemililer Derneği, Denizli İşitme Engelliler Derneği, Altı Nokta Körler Derneği, Pamukkale Hemofili Derneği, Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği, Denizli Görmeyenler Kültür ve Birleştirme Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği ve Pamukkale Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı stand açtı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği fuar çerçevesinde konser yapıldı. Gün boyu açık kalan fuarda engelli derneklerinin temsilcileri faaliyetlerini anlatma ve sorunlarını halka iletme imkanı buldu.

Engellilerin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak biz engelliler konusunda hassasiyet gösteriyoruz. ‘Engelli Dernekleri Fuarı’ gerçekleştirildi. Burada dernekler stand açıp hem faaliyetlerini anlatma hem de kendilerini tanıtma imkanı buldular. Biz Pamukkale Belediyesi olarak bir gün değil her gün engellilerimizin yanındayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.