Parke Taşıyla Sokaklar Daha Düzenli

Parke Taşıyla Sokaklar Daha Düzenli

Turgutlu Belediyesi, Albayrak Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesinin kötü durumda olan yollarını parke taşı döşeyerek yeniledi. Yaklaşık 2 bin metrekarelik parke taşı döşeme çalışmaları mahalle sakinler...

Turgutlu Belediyesi, Albayrak Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesinin kötü durumda olan yollarını parke taşı döşeyerek yeniledi. Yaklaşık 2 bin metrekarelik parke taşı döşeme çalışmaları mahalle sakinlerini kışın çamurundan kurtararak, sokakları düzenli bir hale getirdi.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen yol yapım ve yenileme çalışmaları ilçenin dört bir yanında devam ederken, ekipler Albayrak ve Cumhuriyet Mahallesinin kötü durumdaki yollarına da neşter vurdu. Yolların trafiğe uygun hale getirilerek sokak sakinlerinin toz ve çamurdan kurtulmaları hedefiyle yürütülen çalışmalar kapsamında Albayrak Mahallesinin Buse, Turanlı ve Askeriye Sokağı’na bin 900 metrekarelik parke ve bordür taşı döşendi. Diğer yandan Cumhuriyet Mahallesinin Selçuklu Sokağı’nda sürdürülen çalışmalarla sokağa yaklaşık 200 metrekarelik parke taşı döşenerek, yollar bordür taşıyla düzenli hale getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.