Part Time Avcılar İş İlanları

Part Time Avcılar İş İlanları

İstanbul Avrupa Yakası ilçelerinden biri olan Avcılar, kolay ulaşım alternatifleri ve merkezi konumuyla ön plana çıkar.

Cadde mağazaları, iş merkezleri ve restoranlara ev sahipliği yapan ilçe part time çalışmak isteyen adaylara çeşitli fırsatlar sunar. Günün belirli kısmında çalışmak isteyen adayları part time Avcılar iş ilanlarını inceleyebilir. Hafta sonu ve hafta içi belirli saatlerde çalışarak kazanç sağlayabilirsiniz. Cadde mağazaları, alışveriş merkezleri ve restoranlar yarı zamanlı çalışmak isteyenler için uygun pozisyonlar sunar. Part time satış temsilcisi, kasiyer ve garson olarak ilçedeki firmalarda görev alabilirsiniz. Yarı zamanlı çalışanların maaşları çalışılan saate göre belirlenir. Ayrıca, yarı zamanlı çalışanların sigorta ödemeleri, yemek ve yol gibi yan hakların ödemeleri çalışma sürelerine göre belirlenir.

Kurye İş İlanları

Kuryeler araçla veya yürüyerek müşterilere posta ve paket dağıtımı yapar. Adrese dağıtım yaparak hizmet veren bütün firmalar kurye personellerine ihtiyaç duyar. Kargo firmaları, marketler ve restoranların bünyesinde motorlu ve arabalı kurye olarak çalışabilirsiniz. Kuryelerin çalışma saatleri firmaların hizmet verdiği saatlere göre belirlenir. 7/24 dağıtım yapan market ve restoranlarda çalışan kuryeler vardiyalı çalışma sisteminde görev alır. Ayrıca, hafta sonu ve hafta için günlerde izin kullanılır. Kurye adaylarında motosiklet ve araç kullanmak, harita uygulamalarını okuyabilmek ve mobil olmak gibi nitelikler aranır. Kurye adaylarının kullanacağı araca uygun lisansa sahip ehliyete sahip olması ve etkili iletişim kurma becerileri önemli nitelikler arasındadır.

Avcılar Asistan İş İlanları

Avcılar’da hizmet veren iş merkezleri ve firmaların yönetim birimlerinde sekreter ve asistan personellere ihtiyaç duyulur. Genellikle, tam zamanlı çalışan asistanların görevleri üst birimdeki yöneticisinin günlük işlerini organize etmek, toplantıları planlamak ve ofis içi işlerle ilgilenir. İş yoğunluğunun az olduğu ofislerde haftanın belirli günlerinde asistan olarak çalışabilirsiniz. Asistan olmak isteyen adaylardan büro yönetimi veya yönetici asistanlığı bölümlerinden mezun olma şartı aranır. Ayrıca ilgili bölümlerden sertifika sahibi olmak adayları mülakatlarda ön plana çıkarır. Yazılı ve sözlü iletişimin kuvvetli olması, yabancı dil bilgisi ve bilgisayar kullanmak asistanlarda olması gereken nitelikler arasında yer alır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.