Paşayaylası Oteli En Son Aydınspor 1923’e Kiralanmış

Paşayaylası Oteli En Son Aydınspor 1923’e Kiralanmış

Aydın Valiliği, tartışma konusu olan Paşayaylası Oteli’nin son kiracısı olan Aydınspor 1923’ün tahliye edilmesi için işlemlerin devam ettiğini açıkladı.

- Aydın Valiliği, tartışma konusu olan Paşayaylası Oteli’nin son kiracısı olan Aydınspor 1923’ün tahliye edilmesi için işlemlerin devam ettiğini açıkladı.

Kaderine terk edilen Paşayaylası Oteliyle ilgili olarak Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Söz konusu taşınmaz Efeler ilçesi Zeytinköy Mahallesi Paşayaylası mevkiinde olup Özel İdare bütçesinden finanse edilerek inşa edilmiş ve bilahare kiraya verilmiştir. 6360 sayılı yasa ile Özel İdarenin faaliyetine son verilmesi neticesinde paylaştırma komisyonunca Maliye Hazinesine devredilmiştir. Haklar bölümünde Özel İdare tarafından gerçekleştirilen kiralama işleminde kiralamanın 30 Mart 2014 tarihinde sona ereceği şerhi konulmuş ve bu şerhe istinaden Milli Emlak Müdürlüğü ile kiracı Aydınspor1923 Kulübü, yer teslimi ve tahliye konusunda yazışmalara başlamıştır.

Yazışmalar devam ederken, Milli Emlak Müdürlüğü’ne telefon ihbarı gelmiş, ihbara istinaden yetkili birimlerce çalışmalar başlatılmış, mahallinde incelemeler yapılmış, tutanak tutulmuştur. Ayrıca bilgi ve belgeler İl Jandarma Komutanlığına intikal ettirilmiştir. Bahsi geçen taşınmaza sahip çıkılmaması gibi bir durum söz konusu olmayıp, her türlü idari ve hukuki işlemler başlatılmıştır” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.