Paü’de Kadın Ve Spor Konulu Panel Düzenlendi

Paü’de "Kadın Ve Spor" Konulu Panel Düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rekreasyon Topluluğu "Kadın ve Spor" konulu panel düzenledi.PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe, ö...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rekreasyon Topluluğu "Kadın ve Spor" konulu panel düzenledi.

PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe, öğretim elemanları ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Panel öncesi konuşan PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özgür Mülazımoğlu Ballı, "Kadınların maruz kaldığı şiddetin ve vahşetin arttığı günümüzde, ülkemizde ve dünya genelinde kadın erkek eşitliğinin sağlanması, kadınların en iyi şekilde kendilerini temsil edebilmeleri önem kazanmaktadır. Spor, kadının toplum içindeki önemini, sosyal hayattaki yerini perçinlemesinin en iyi yollarından biridir" dedi.

Moderatörlüğünü PAÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Funda Akcan’ın yaptığı panelde Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İlknur Hacısoftaoğlu, Türkiye’yi 2012 Londra Olimpiyatları’nda artistik jimnastik branşında ilk kez temsil eden milli jimnastikçi Göksu Üçtaş, Türkiye Futbol Federasyonu U15 Kız Milli Takım Antrenörü Aytürk Kıyıcı ve Türkiye Futbol Federasyonu U19 Kadın Milli Takım Antrenörü Nazlı Ceylan Demirbağ sunumlarını yaptılar.

Panelin ardından yönetmenliğini İnan Temelkuran ve Kristen Stevens’ın yaptığı "Siirt’in Sırrı" belgesel gösterimi gerçekleşti. Etkinlik sonrası panelistlere teşekkür belgesi ile çeşitli hediyeler takdim edildi.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKREASYON TOPLULUĞU ‘KADIN VE SPOR’ PANELİNİ DÜZENLEDİ.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKREASYON TOPLULUĞU ‘KADIN VE SPOR’ PANELİNİ DÜZENLEDİ.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.