PAÜ’deki panele Aydem enerji kattı

PAÜ’deki panele Aydem enerji kattı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Araştırma ve Geliştirme Topluluğu tarafından organize edilen Enerji Paneli’nde nükleer enerjinin bilinmeyenleri, güneş panellerinin bireysel kullanımı, enerji sektöründe g...

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Araştırma ve Geliştirme Topluluğu tarafından organize edilen Enerji Paneli’nde nükleer enerjinin bilinmeyenleri, güneş panellerinin bireysel kullanımı, enerji sektöründe girişimcilik gibi konular konuşulurken, panele Aydem ve Gediz Elektrik Satış Müdürü Hayrettin Üçüncü “Nasıl Başarılı Bir Kariyere Sahip Olursunuz” temalı sunumu ile katıldı.

Ülkemizdeki enerji piyasası hakkında katılımcılara detaylı bilgi veren Hayrettin Üçüncü, yapmış olduğu konuşmada özellikle öğrencilere, başarının herkesin istediği, ancak az kişinin elde edebildiği bir sonuç olduğunu, başarılı bir kariyer için neler yapmaları gerektiği konusunda yol gösterici açıklamalarda bulundu. Aydın, Denizli ve Muğla illerinde yaklaşık 2 milyon müşteriye en avantajlı fiyatlarla elektrik hizmeti sunmayı ve müşteri memnuniyetini sürekli kılmayı hedefleyen Aydem Elektrik Perakende A.Ş.’nin (Aydem) destek verdiği projelerle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Akademik çalışmalara da enerji katan şirket, 15 Aralık Cuma günü PAÜ Teknokent Konferans Salonu’nda düzenlenen enerji paneline ana sponsor olarak destek verdi.

Aydem, kariyer yolunu aydınlatmaya devam ediyor

Aydem, sosyal sorumluluk bilinciyle geliştirdiği ve farklı kategorilerde eğitim içeriklerini sunduğu dijital eğitim platformu olan “Aydem Akademi” eğitim kuponlarını da öğrencilere ücretsiz dağıtarak hediye etti. Öğrenciler, “Aydem Akademi” hakkında detaylı bilgi için www.aydemakademi.com internet sitesine yönlendirildi.

Alatay enerjisini Aydem’den alıyor

Alatay Elektromobil projesi, PAÜ Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi bünyesinde tasarlanan, Aydem’in de 2017 modelinin ana sponsoru olduğu batarya enerjili elektrikli araç projesi. TÜBİTAK’ın himayesinde organize edilen “Efficiency Challenge Electric Vehicle” yarışması için projeyi geliştiren PAÜ Atay Takımı, Alatay Elektromobil ile 2016 ve 2017 yılında “Yerli Ürün Teşvik’’ dalında birinciliğe layık görüldü. Proje danışmanlarından Yrd. Doç. Dr. Selim Köroğlu da bu panelde Alatay Elektromobil hakkında sunum yaptı.

ADM-GDZ Elektrik Dağıtım İcra Kurulu Üyesi Serdar Marangoz ve Türk Telekom Denizli İl Müdürü Kadircan Eskihacılar’ın da konuşmalar yaptığı Enerji Paneli; enerji alanında farkındalık oluşturmak, enerjinin geleceğini bugünden itibaren inşa edecek öğrencilere yol göstermek, enerji alanının sorunlarını ve çözümlerini küresel bir bakış açısıyla daha iyi anlamak amaçlarıyla düzenlendi. Yenilenebilir enerji, nükleer enerji, akıllı kentler, enerji verimliliği gibi pek çok konunun masaya yatırıldığı zirvede, enerji tüm boyutlarıyla ve objektif bir bakış açısıyla ele alındı.

Üniversite öğrencileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Üçüncü, etkinliği düzenleyen PAÜ Araştırma ve Geliştirme Topluluğu yöneticilerine teşekkürlerini iletti. Panel sonunda PAÜ Elektrik - Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Ceyhun Karpuz, Üçüncü’ye plaketini takdim ederken, sağlamış oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.