Pazarlar Şehir Stadyumuna 750 Bin Lira Ödenek Ayrıldı

Pazarlar Şehir Stadyumuna 750 Bin Lira Ödenek Ayrıldı

Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci Pazarlar şehir stadyumun modernize edilmesi konusunda basın toplantısı düzenledi.Basın toplantısında İlçe Başkanı Bilal Demirci, “Yaptığımız girişimler net...

Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci Pazarlar şehir stadyumun modernize edilmesi konusunda basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında İlçe Başkanı Bilal Demirci, “Yaptığımız girişimler neticesinde Pazarlar şehir stadı için yaklaşık 750 bin lira ödenek oluşturulmuştur. İlçemizin futbol sahasının toprak zeminli olan oyun sahası drenajlı ve sentetik çim saha olarak yapılacaktır. Stadı modernize etme çalışmaları kapsamında tel örgüleri yenilenecek ayrıca oyun sahası dışında kalan koşu parkuru, gençlerimizin ve spor yapan halkımızın ihtiyacına cevap verecek şekilde yapılacaktır. Buna ilaveten kale direkleri alüminyum olacak, yedek kulübeleri yenilenecek, kapalı ve koltuklu 300 kişilik tribün yapılacaktır. Stat çalışmaları Haziran ayında yapımı başlayarak eylül ayında bitirilmesi planlanmaktadır” dedi.

Yapılan yatırımların geleceğe yapıldığını belirten Başkan Demirci, “Gençlerimiz, sporseverlerimiz pırıl pırıl bir zeminde, modern tesislerde spor yapacak, izleyicilerimiz de rahat bir ortamda müsabakaları seyredebileceklerdir. Tüm bu yatırımların altında, hükumetimizin geleceğin teminatı gençlerimize verdiği önem yatmaktadır. Bu tesisimizden yetişecek genç sporcularımızın gerek bölgesel gerekse de ulusal müsabakalarda ilçemizin adını başarıyla temsil etmelerini bekliyoruz. Spora olan desteğimiz bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilatı ve İl Özel İdare ödeneklerinden yapılacak stadımızın ilçemize ve ilçemizde faaliyet gösteren tüm spor kulüplerine ve sporcularına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Pazarlar Şehir Stadının modernize edilme çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür eden İlçe Başkanı Bilal Demirci, “Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Spor Toto Teşkilatımıza, konunun takipçisi olan Kütahya Milletvekillerimiz Sayın Prof. Dr. Vural Kavuncu ve Hasan Fehmi Kinay’a, Valimiz Sayın Şerif Yılmaz’a, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş’a, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz’a, Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen’e ve İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür ederim” dedi.(MB-EFE)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.