Pazarlar’da Yangın

Pazarlar’da Yangın

Kütahya’nın Pazarlar ilçesine bağlı Yenice köyünde çıkan yangında samanlık ve ahır olarak kullanılan bina kullanılamaz hale geldi.Edinilen bilgilere göre, henüz nedeni anlaşılamayan bir şekilde Nurull...

Kütahya’nın Pazarlar ilçesine bağlı Yenice köyünde çıkan yangında samanlık ve ahır olarak kullanılan bina kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgilere göre, henüz nedeni anlaşılamayan bir şekilde Nurullah Uyanıker’e ait samanlık ve ahırda yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyüp ahırın çatısını ateş kapladı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri köy sakinlerinin de yardımı ile yangına müdahale yapıldı. İtfaiye ekipleri yangının diğer evlere sıçramasını güçlükle engelleyerek yangını söndürdü.

Ahır ve Samanlık olarak kullanılan binada çamaşır makinası, kesim motoru ve piknik tüpün patlaması çevredekilere korkulu anlar yaşattı.

Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan Yenice Köyüne gelerek, yangın hakkında bilgi aldı ve bina sahiplerine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Çıkan yangında herhangi can kaybı ve yaralanma olayının olmadığı ve yangının çıkış sebebi araştırılırken yangınla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.(MB-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.