Pekgüzel ile Muti Fena Kapıştı

Pekgüzel ile Muti Fena Kapıştı

2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Efeler Belediye Başkan Adayı olan Yalçın Pekgüzel ile MHP Aydın önceki İl Başkanı Hasan Muti fena kapıştı. Muti, “Marifetlerini sosyal medyadan paylaşacağım” diyerek Pekgüzel’e üstü kapalı tehdit etti.

AYDIN 24 HABER ÖZEL

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Efeler Belediye Başkan Adayı olan Yalçın Pekgüzel ile MHP Aydın önceki İl Başkanı Hasan Muti sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta fena kapıştı. Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti. AK Parti’li Pekgüzel, Karaman’ın Ermenek ilçesinde meydana gelen maden faciasında vefat eden Tezcan Gökçe'nin babası, “Param olsa bu ayakkabılarla gezer miyim” diyerek Türkiye’yi ağlatan Recep Gökçe’nin medyaya çıkan gariban, lastik ayakkabıları parçalanmış bir videsunu paylaştı. Paylaşımının üzerinde de “Yok böyle güzel ahlaklı namuslu insan. Herkes bu gönlü zengin insandan ders almalı. Allah evladına rahmet eylesin” ifadelerini yazdı.

Pekgüzel’in bu paylaşımına birçok kişi gibi MHP’li Hasan Muti de yorum ekledi. Muti, ''1000 odalı sarayın 1 odasını hak ediyor değil mi Yalçın Bey!” diye yazınca olanlar oldu. Pekgüzel önce Muti’nin bu yorumunu sildi. Ardından “Hayat görüşüm ışığında; paylaşımlarıma hakaret içeren yorumlar yapan, 'saygı ve seviye' unsurlarını gözetmeyen arkadaşlarla ilişiğimi keseceğimi bildirmek isterim” şeklinde kişisel facebook sayfasında paylaşımda bulundu.

Bu durum MHP’li Muti’yi çok kızdırdı. Kendisini “saygı ve seviye unsurlarını” gözetmemekle suçlayan Yalçın Pekgüzel’e sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yanıt verdi. Muti, “Benim yaptığım yorumun neresi hakaret? Hem sayfanda fakir ama onurlu bir insanın fotoğrafını paylaşacaksın ama ona yardım etmeyi bırakın duygularını sömüreceksin. O garibanın sırtından trilyonlar harcayıp saray yapanları ima eden yorumları hakaret kabul edeceksin. Yazıklar olsun senin anlayışına.. Hani senin liderin Hz.Ömer’in adaletinden bahsediyordu? İşinize geleni kabul edip gelmeyeni hakaret kabul etmek ne olarak izah edilecek. Siz saraylarınızda oturacaksınız garibanlar ölecek, kılınızı kıpırdatmayacaksınız ama millete o garibanı örnek göstereceksin. Allah sizden bunun hesabını sormayacak mı zannediyorsunuz? Hadi bakalım delikanlı ol da sorduklarıma cevap ver” dedi.

Muti, “Yakında senin marifetlerini de isim vererek sosyal medyadan paylaşacağım. Bakalım ne yapacaksın?” diyerek Yalçın Pekgüzel’e üstü kapalı tehditte bulundu. Şimdi kamuoyu Yalçın Pekgüzel’in marifetlerini merak ediliyor.

İŞTE O VİDEO

pekguzel-ile-muti-fena-kapisti-001.jpg

pekguzel-ile-muti-fena-kapisti.JPG

pekguzel-ile-muti-fena-kapisti.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum