Poınt Bornova, Kenan Doğulu Konseriyle Açılıyor

Poınt Bornova, Kenan Doğulu Konseriyle Açılıyor

Avrupa ve Orta Doğu’nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezi Point Bornova, açılışından bir gün önce özel davetlilerine kokteyl verdi. Point Bornova AVM, bu akşam Kenan Doğulu konse...

Avrupa ve Orta Doğu’nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezi Point Bornova, açılışından bir gün önce özel davetlilerine kokteyl verdi. Point Bornova AVM, bu akşam Kenan Doğulu konseriyle kapılarını açacak.

Avrupa ve Orta Doğu’nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezi Point Bornova, dün gece davetlilerine özel kokteyl düzenledi. Kokteyle, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, siyasi partilerin İzmir milletvekilleri, Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Metehan Kavuk ve çok sayıda davetli katıldı.

“KAVUKLAR’IN ÖNEMLİ PROJELERİNDEN BİR TANESİ”

Kokteylde konuşma yapan Abdullah Kavuk “Bu proje, Kavuk ailesinin şimdiye kadar yaptığı en önemli projelerden biri. Aslında bu kadar risk almak o kadar kolay bir şey değil ama 3. jenerasyonun heyecanı, onların enerjisi bizi bu projeyi yapmaya itti. Çok heyecanlı ve çok mutluyuz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Bornova Belediye Başkanımızı bu projeyi hayata geçirirken arkamızda hissettik. Projenin hızlı yapılmasına önemli katkı sağladılar” dedi.

İZMİR’E 14 YENİ MARKA

Abdullah Kavuk’un ardından davetlilere seslenen Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Yönetim kurulu Başkanı Metehan Kavuk ise duygularını şöyle dile getirdi: “Bugün benim için en heyecanlı günlerden birisi. Yaklaşık beş yıl önce hayal ettiğimiz bir işten, bugün inşaatını kısa sürede bitirdiğimiz bir işle karşı karşıyayız. Bu süreç içerisinde aileme hiç zaman ayıramadım. Onlara özel teşekkür etmek istiyorum. Bana destek olan tüm aileme, Kavuklar Yönetim Kurulu üyelerine desteklerinden ötürü teşekkürü borç bilirim. Bu tip bir projeyi hayata geçirmek hiç de kolay olmadı. Şuan İzmir’e yeni 14 markayı kazandırmak büyük bir gurur. Bize inanıp gelen birçok markaya özel teşekkürlerimi sunuyorum. Bu proje gerçekten İzmir için farklı bir değer olacak. İzmirlilerin alışveriş merkezlerinden beklentilerini değiştirmeyi planlıyoruz.”

ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım’ın 350 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Point Bornova, İzmirlileri yeni markalarla buluşturacak ve pek çok ilke imza atacak. Geçen yıl temeli atılan ve alışveriş merkezinin yanı sıra 600 konutluk dev bir karma proje olma özelliğini taşıyan Point Bornova, 300 bin metrekarelik, üzeri açılıp kapanabilen alışveriş ve yaşam merkezi olacak. Point Bornova; H&M, COS, Armani Jeans, Furla, Scotch&Soda, Kiehl’s, EA7 Emporio Armani, Vakko Wedding, Sportsoul gibi yeni markaları bünyesinde barındıracak.

AÇILIŞ ETKİNLİKLERİ ÜÇ GÜN SÜRECEK

Kültür sanat, eğlence, müzik, alışveriş ve modanın buluşma noktası olma hedefiyle yola çıkan Point Bornova’nın açılış etkinlikleri üç gün sürecek. Ziyaretçiler, açılışa özel bugün saat 16.00’da Burcu Esmersoy ile buluşacak, sonra düzenli olarak devam edecek olan Point Bornova Sohbetlerinde 28 Kasım Cumartesi günü Deniz Berdan, 29 Kasım Pazar günü ise Şeyda Coşkun yer alacak. Türkiye’de ilk kez yapılacak Kuklaların Yürüyüşü ve Bright Drummers performansı da üç gün boyunca ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak. Açılış günü etkinliği, saat 20.00’de düzenlenecek Kenan Doğulu konseri ile olacak. Ziyaretçiler, Point Bornova girişinde kurulacak dev sahnede, ücretsiz olarak Kenan Doğulu’yu dinleyebilecek. İzmir’de ilk kez kurulacak Şirinler köyü ile de açılış gününden itibaren 10 gün boyunca minik ziyaretçiler keyifli saatler geçirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.