Popçu Sıla, 23 Nisan Şenliğinde Gaziemiri Salladı

Popçu Sıla, 23 Nisan Şenliği'nde Gaziemir'i Salladı

Gaziemir Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan şenliklerinin ikinci gününde sahne alan Sıla şarkıları ve sahne şovuyla Gaziemirlileri adeta büyüledi. Konserde, sanatçının vokalistleri de solo performanslarıyla seyirciden tam not aldı.

- Gaziemir Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan şenliklerinin ikinci gününde sahne alan Sıla şarkıları ve sahne şovuyla Gaziemirlileri adeta büyüledi. Konserde, sanatçının vokalistleri de solo performanslarıyla seyirciden tam not aldı.

Gaziemir’de bu yıl 17.’si düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği’nin ikinci gününde konser veren Sıla, müthiş performansıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatarak, onların kalbini bir kez daha çaldı. Hareketli ve duygusal parçalarıyla hayranlarına müzik dolu bir gece yaşatan ünlü sanatçı, sahne ekibiyle birlikte sahneye koyduğu performansla seyirciyi büyüledi. Sahnede fırtına gibi esen Sıla’nın parçalarına, soğuk havaya rağmen, İzmir’in dört yanından gelen ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu yaklaşık 20 bin kişi eşlik etti. Ünlü sanatçının hayranları, sanatçıya duydukları sevgiyi haykırarak anlatmaya çalıştı.

Konser arasında sahneye çıkan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Sıla’ya semt evi kursiyerlerinin kurslarda ürettikleri ‘Lale’ şeklindeki bir hediye ve çiçek sunarak teşekkür etti. Sıla ise, şenliği düzenlediği ve kendisini hemşehrileriyle buluşturduğu için Başkan Şenol’a teşekkür etti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Sıla, seyirciye unutamayacakları bir gece yaşattı.

POPÇU SILA, 23 NİSAN ŞENLİĞİ'NDE GAZİEMİR'İ SALLADI

POPÇU SILA, 23 NİSAN ŞENLİĞİ'NDE GAZİEMİR'İ SALLADI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.