Potada Beşiktaş İle Fenerbahçe 98. Randevuda

Potada Beşiktaş İle Fenerbahçe 98. Randevuda

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 8. haftasında karşılaşacak olan Beşiktaş Sompo Japan ile Fenerbahçe bugüne kadar 97 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerden 41 kez siyah-beyazlılar galip gelirken, sarı...

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 8. haftasında karşılaşacak olan Beşiktaş Sompo Japan ile Fenerbahçe bugüne kadar 97 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerden 41 kez siyah-beyazlılar galip gelirken, sarı-lacivertliler 56 kez rakibini mağlup etti.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 8. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, yarın Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 16.00’da Fenerbahçe’yi konuk edecek. Ligde iki takım bu zamana kadar 97 mücadelede karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 41’ini siyah-beyazlılar kazanırken, 56’sından da sarı-lacivertliler parkeden galip ayrıldı.

Ligde geride kalan 7 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik alan iki takımdan averajla Fenerbahçe 3. sırada, yer alırken, Beşiktaş Sompo Japan ise 6. sırada bulunuyor.

LAMPE VE VESELY TAKIMLARINI SIRTLIYOR

Siyah-beyazlılarda Maciej Lampe 14.1 sayı ile takımını sırtlarken, sarı-lacivertlilerde Jan Vesely 15.5 sayı ortalamasıyla oynuyor. Ribaundlarda da takımlarının liderleri konumunda olan Lampe, 8 riabund ortalamasıyla oynarken, Vesely’de 6.14 ribaund ile mücadele ediyor. Beşiktaş’ta Nate Waltors 5.71 asist ile oynarken, Fenerbahçe’de Ali Muhammed 4.28 asist ortalamalarıyla takımına katkıda bulunuyor.

İki takımda hafta içi Avrupa kupalarında da mücadele etti. Eurocup karşılaşmasında Beşiktaş Sompo Japan, Rusya deplasmanında Avtodor’a 93-83 mağlup olurken, Euroleague’de mücadele eden Fenerbahçe ise evinde Strasbourg’u 81-64 skor ile geçti.

İki takım en son ligde geçen sezon karşılaştı. Bu mücadeleyi Beşiktaş Sompo Japan’ı deplasmanda 94-74 skorla mağlup eden Fenerbahçe kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.