Potanın Efeleri İddialı Geliyor

Potanın Efeleri İddialı Geliyor

Bu sezon ikinci defa Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’ne katılma kararı alan Aydınspor 1923, Basketbol Federasyonu’na başvuruyu yaparak transfer çalışmalarına başladı.

- Bu sezon ikinci defa Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’ne katılma kararı alan Aydınspor 1923, Basketbol Federasyonu’na başvuruyu yaparak transfer çalışmalarına başladı.

Başvuru için gerekli resmi evraklarını Türkiye Basketbol Federasyonu’na teslim eden siyah-beyazlılar vakit kaybetmeden transfer çalışmalarına başlayarak Darüşşafaka altyapısından yetişen forvet Tolgahan Ilgar ve Çine Madranspor’dan Murat Tayyar ile anlaşmaya vardı.

Oyun sistemine uygun oyuncularla görüşme halinde bulunduklarını ve bu sezon iddialı bir kadro oluşturarak Aydın’ı en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını ifade eden Aydınspor 1923 Basketbol Sorumlusu Serkan Akşit, “Genç ve koşan bir kolej takımı oluşturmak istiyoruz. Transfer çalışmalarımız yönetimimiz ile iletişim halinde olarak devam edecek. Bazı oyuncularla halâ temaslarımız sürüyor. Bu sezona 3.lig parolasıyla hazırlanacağız. Aydınlı basketbol severlerden ve taraftarlarımızdan her zaman manevi desteklerini bekliyoruz” dedi.

POTANIN EFELERİ İDDİALI GELİYOR

POTANIN EFELERİ İDDİALI GELİYOR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.