Protokolün hastane ziyareti

Protokolün hastane ziyareti

Kütahya’nın Simav ilçesinde, yapımı tamamlanarak kısa bir süre önce hizmete giren, Dç.Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi’ne, protokol tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi. Tam kapasite ile hizmet...

Kütahya’nın Simav ilçesinde, yapımı tamamlanarak kısa bir süre önce hizmete giren, Dç.Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi’ne, protokol tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi. Tam kapasite ile hizmet vermeye başlayan hastanenin lüks otelleri aratmayan konfora sahip olduğu, ancak doktor kadrosunda eksikliklerin bulunduğu belirtildi.

Başhekim Uzman Dr. Sertaş Eraslan tarafından karşılanan ziyaret ekibinde, Simav kaymakamı Türker Çağatay Halim, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Jandarma Binbaşı Sayit Bayramoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Ayhan, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri bulundu.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, yeni hastanenin hizmete girmesiyle birlikte, hastane çevresinde bir çok düzenlemeler yaptıklarını, ilçe merkezinden hastaneye servis düzenleyerek vatandaşlara kolaylık sağladıklarını belirtti. Özkan, “Simav’da 2011 yılında meydana gelen 5.9’luk depremin ardından yapılması kararlaştırılarak uzun bir sürecin ardından tamamlanan yeni hastanemiz, Simav merkez, belde ve köylerinin yanı sıra çevre ilçelere de hizmet veriyor. İlçemiz, bölge hastanesi durumunda büyük bir yatırıma kavuştu Allah devletimize zeval vermesin. 5 yıldızlı otel konforunda olan hastanemizde, EMAR cihazı başta olmak üzere bir çok önemli sağlık cihazının bulunmasından dolayı, sağlık hizmetlerinde büyük kolaylıklar oldu. Katkısı bulunanlardan Allah razı olsun” dedi.

Simav Dç.Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Başhekimi Sertaş Eraslan, Hastanede belirlenen eksikliklerin her geçen gün azaldığını ve doktor kadrosunda büyük bir sıkıntının olmadığını, gerekli tedbirlerin alındığını belirtti. (MEİ-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.