Pursaklar’da Uğur Işılak Fırtınası Esti

Pursaklar’da Uğur Işılak Fırtınası Esti

Ünlü Sanatçı Uğur Işılak, Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Bahar Konseri’nde sahne aldı. Güçlü sesiyle sevenlerine keyifli bir gece yaşatan Işılak, gecenin finalini Dom...

Ünlü Sanatçı Uğur Işılak, Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Bahar Konseri’nde sahne aldı. Güçlü sesiyle sevenlerine keyifli bir gece yaşatan Işılak, gecenin finalini Dombra türküsü ile yaptı.

Pursaklar Belediyesi ilçe sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi’nde Sanatçı Uğur Işılak ile ilçe sakinlerini buluşturan Halkla İlişkiler Müdürlüğü, önemli bir programa daha imza attı.

Geceye Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, Pursaklar Belediyesi AK Parti ve MHP meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Bin kişilik salonu dolduran ilçe sakinleri Uğur Işılak’ın seslendirdiği türkülerle doyasıya eğlendi. 90 dakika süren konserin finalini Türkçe okuduğu Dombra ile yapan Uğur Işılak, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Konserin ardından konuşan Uğur Işılak, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e düzenlenen program için teşekkür etti. Başkan Çetin de Sanatçı Uğur Işılak’a çiçek takdim ederek “Rabbim Uğur kardeşimizin yolunu açık etsin. Bizlere bu güzellikleri yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.