Radyocu Gölge Manisalılarla Buluştu

Radyocu Gölge Manisalılarla Buluştu

Sevilen Radyo yapımcısı Talha Bora Öge nam-ı diğer Gölge, Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla buluştu.Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri kapsamınd...

Sevilen Radyo yapımcısı Talha Bora Öge nam-ı diğer Gölge, Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla buluştu.

Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri kapsamında Manisa’ ya gelen Türkiye’nin en çok sevilen ünlü radyo yapımcısı Talha Bora Öge, seslendirdiği şiirler ve söyleşisi ile Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşların büyük beğenisini topladı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen ‘Talha Bora Öge Nam-ı diğer Gölge’ şiir ve söyleşi programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kavas, Ali Özyiğit, Belediye Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler ve çok sayıda vatandaş katıldı. İki yıl aranın ardından ünlü radyocu Talha Bora Öge’ yi Şehzadeler ’de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Görüyorum ki gerçekten Manisa halkı sizi özlemiş. Aradan geçen iki yılın ardından Manisa halkı sizi gönül sıcaklığı ve sevgisi ile sizleri karşıladılar. Şehzadeler şehrine hoş geldiniz sefalar getirdiniz. İnşallah daha nice güzel programlarda bir arada olmayı cenabı hak bizlere nasip etsin” dedi.

Okuduğu şiirlerin yanı sıra güncel konular üzerine söyleşi de yapan Talha Bora Öge, anlattığı konular ile meydanı dolduran vatandaşlardan büyük alkış topladı. Programın sonunda Başkan Çelik’e imzaladığı kitabını hediye eden Öge sonrasında vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çekilip kitap imzaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.