Ramazan ayının geleneksel ruhu, bilgisayar oyunlarına da yansıdı

Ramazan ayının geleneksel ruhu, bilgisayar oyunlarına da yansıdı

Türkçe içerik, seslendirme ve Türk motiflerinin yer aldığı kostümlerle yayınlanmaya başlanan “Echo Of Soul”, yerel özellikleriyle dikkat çekmesinin yanında Ramazan ayı boyunca oyuncularına farklı sürp...

Türkçe içerik, seslendirme ve Türk motiflerinin yer aldığı kostümlerle yayınlanmaya başlanan “Echo Of Soul”, yerel özellikleriyle dikkat çekmesinin yanında Ramazan ayı boyunca oyuncularına farklı sürprizler sunuyor.

Türkiye’nin köklü oyun yayıncı şirketi Nfinity Games, Türkçe ve Arapça içerikle yayınlanmaya başlayan yeni oyunu “Echo Of Soul”u meraklılarıyla buluşturdu.

Oyun severlerin beğenisine sunulan “Echo Of Soul”, ücretsiz olarak online oynanabilen bir ‘rol yapma oyunu’ olarak adlandırılıyor. Oyunda dikkat çeken en önemli özellik ise yerelleştirilmiş olması. Türkiye’deki oyun severlerin yıllardır beklediği ve eksikliği hissedilen “yerelleştirilmiş oyun”, Ramazan ayının ruhu ile birleşti; Türkçe dil, seslendirme, Türk motiflerinin yer aldığı Yeniçeri kostümleri ve ay boyunca düzenlenecek etkinliklere “online katılım” sağlandığında sürpriz hediyeler oyun severleri bekliyor.

Nfinity Games Pazarlama Sorumlusu Deniz Fırat. “Oyun severler, Türk ve İslam motiflerini Ramazan ayı boyunca oyunda görebilecekler. Türkiye ve Türk oyuncularına özel kadın ve erkek karakterler ile ücretsiz olarak Tam Game platformu üzerinden oynanabilecek oyun, Türkiye’nin yanı sıra tüm Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerini de Arapça diliyle servis ediliyor. Oyun severlerin uzun süredir özlemle beklediği MMORPG tarzındaki online bilgisayar oyunu “Echo of Soul” Tak Game tarafından Mayıs sonu itibariyle servis edilmeye başlandı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.