Recep Taner; İYİ Parti’ye Aydın’da büyük ilgi var!

Recep Taner; İYİ Parti’ye Aydın’da büyük ilgi var!

Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yaptığı İYİ Parti Aydın Kurucu İl Başkanı Recep Taner, İYİ Parti’ye Aydın’da büyük ilgi olduğunu söyleyerek, “yönetimde görev almak için büyük talep var” dedi.

İYİ Parti’nin kurulmasından çok kısa bir süre sonra ilk açıklama Aydın Kurucu İl Başkanı Recep Taner’den geldi. Aydın 24 Haber’e konuşan Taner, İYİ Parti’ye tüm yurtta olduğu gibi Aydın’da da büyük ilgi olduğunu söyleyerek; partiye AK Parti’den, CHP ve MHP’den katılmak isteyenler olduğunu söyledi. Taner, “Telefonlarım hiç susmuyor. Ziyaretime gelip görev almak istediklerini söylüyorlar. Halkımızdan da büyük bir talep var. Hiç siyasette bulunmamış ama İYİ Parti’ye üye olacağını belirten arkadaşlarımız var” diyerek İYİ Parti’ye ilginin tahminlerin çok üzerinde olduğunu kaydetti.

“İYİ BİR OLUŞUM MEYDANA GETİRECEĞİZ”

Partide görev almak isteyenlerin çok olması nedeniyle bir havuz oluşturduklarını belirten 23. dönem Aydın Milletvekili Taner, “Bu havuzun içinde kendini muhafazakâr, milliyetçi, Atatürkçü gören kişiler var. Bunların hepsini değerlendireceğiz. Herkese hitap eden güzel, iyi bir oluşum meydana getireceğiz. İYİ Parti’nin Aydın’da en iyi şekilde temsil edileceği düşüncesindeyim” diye konuştu.

“HER KESİME HİTAP EDİYORUZ”

Her kesimden oy alacaklarını kaydeden Taner, “Her görüşten, her kesimden oy alacağımızı düşünüyorum. İYİ Parti her kesime hitap ediyor. Biz merkez partisiyiz. Yüreğinde vatan sevgisi olan vatandaşlarımızla birlikteyiz. Önümüzdeki süreçte hem yerel seçimlerde hem de genel seçimlerde nasıl iktidar olacağımızı, Genel Başkanımız Meral Akşener’i nasıl cumhurbaşkanı yapacağımızı herkes görecek” diyerek İYİ Parti’nin iddiasını ortaya koydu.

PARTİ BİNASI ADNAN MENDERES BULVARI’NDA…

Taner, parti binasının Aydın’ın en merkezi yerinde olduğunu söyleyerek, Adnan Menderes Bulvarı’nda bulunan bir apartmanın 3’üncü katında İl Başkanlığının faaliyete geçirileceğini ifade etti. Taner, “Binanın içinin iyi ve güzel insanlarla dolacağını düşünüyorum. Teşkilatlanmamızı tamamladıktan sonra Genel başkanımızın da dediği gibi; ‘koltuk değil, ayakkabılarımızı eskiteceğiz.” Aydın’ı karış karış gezip hemşerilerimizle kucaklaşacağız. Türkiye için iyi olacak, Aydınımız için iyi olacak, herkes için, halkımız için iyi olacak diyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum