Recep Taner MHP’nin Efeler Adayı!

Recep Taner MHP’nin Efeler Adayı!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, İstanbul'da düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuştu. Aday takdim toplantısında MHP'nin il ve ilçe başkan adayları açıklandı. Recep Taner Efeler Belediye Başkan adayı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi, 30 Mart Yerel Seçimleri için adaylarını açıklamaya devam ediyor. MHP’nin 3. Etap Aday Tanıtım Toplantısı Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de katılımıyla İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapıldı. Bahçeli'nin bir saatlik konuşmasının ardından MHP Yozgat Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz MHP'nin büyükşehir belediye başkan adaylarını açıkladı. Durmaz, MHP'nin Efeler Belediye Başkan Adayının MHP 23. dönem Aydın Milletvekili Recep Taner, Söke adayının Yusuf Keremit, Çine adayının Mehmet Yavuz, Didim Levent İlter, Bozdoğan adayı Sezai Konakçı, Koçarlı adayı Tuncer Sarı olduğunu açıkladı.

Aday tanıtımı öncesi partililere seslenen Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

-Bu seçimlerin telafisi yoktur. Görmek lazım ki ülkemiz bıçak sırtında. Bu seçimler Cumhurbaşkanı ve genel seçimler Türkiye’nin istikbalini belirleyecek.

-Kısır çekişmelerin tarafı olmak geleceğimizi sabote etmek. Gruplaşmaya zemin hazırlamak anlaşmazlıklara sebep olacaktır.

-Başarıya duyduğumuz bağlılığı kimse zaafa uğratmamalı. Asılsız küslükler, suizanlar gönüllerini donduracaktır. Kucaklaşmak varken kutuplaşmak zarardır. Kardeşlik varken düşmanca tutum içinde olmak hiçbir vicdana sığmaz.

-Hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadık. Zalimliğin her çeşidine gövdemizi siper ettik. Aziz milletim hizmetkârlarını dört gözle beklemektedir.

-Kimsenin kimseye üstünlüğü yok. Aday olamayan arkadaşlarımızın arasında kırgınlık olmamalı.

-Biz hainlere kucak açmadık, İmralı'ya sevdalanmadık, Kandil'e boyun eğmedik. Çünkü biz adı belli kimliği net nerede durduğu açık MHP'yiz... İçimiz de dışımız da birdir. Vatanımız bayrağımız devletimiz de birdir.

-30 Mart seçimleri; sadakatin ve ihanetin seçimi, Haramın ve helâlin seçimi olacaktır.

-Artık Türkiye'yi içten çökertmeye azmetmiş AKP'nin devri kapanmalıdır. Erdoğan'a daha ne kadar tahammül edilecek. Bunların yetmedi mi çaldıkları aşırdıkları yüzsüzlükleri rezillikleri başarısızlıkları, yetmedi mi ihanetleri?

-İstanbul'un başında 20 yıldır Recep Tayyip Erdoğan ve zihniyeti musallat olmuştur. 20 yıldır haramzadeler suç örgütleri AKP vizeli rantiyeciler faaldir. İstanbul suça teslimdir. Asayişsizlik diz boyudur. 20 yıl öncesine göre İstanbul'da trafik çilesi bitmiş midir? Şehir için seyahatlerde en küçük bir düzelme görülmüş müdür? Kaçak yapılaşma durmuş mudur? Sosyal ve ekonomik problemler çözülmüş müdür? Düzgün ve dengeli şehirleşme sağlanmış mıdır? 20 yıldır yapılan ve bizim görmediğimiz neler var İstanbul'da?

-İstanbul'un tutacak bir yanı kalmamış mıdır? Suriyeli sığınmacılarla birlikte caddeler boyu dilenciler patlamış sokaklar kâbusa dönmüştür. Eşitsizlik ahlaksızlık bölüşümdeki adaletsizlik ve ihmalkârlık milyonlarca İstanbulluyu mahvetmiştir. İstanbul 20 yıldır hikâye dinlemiş boş sözlerle oyalanmıştır.

-İstanbul da MHP'yi hesaba katmayanlar 30 Martta hak ettiği cevabı alacaktır sokağa bile çıkamayacaktır!

-İstanbullu kardeşim ne AKP 'ye ne CHP 'ye mahkûm değildir. MHP'yi yok sayanlar 30 Mart'ta mahcubiyetten sokağa çıkamayacaktır. Biz gülün sarısına bakmayız, başın toplusuna bakmayız. İstanbul'u onların emellerine teslim etmeyiz.

-Kürdistan için mesai harcayanlar vakit geç olmadan bundan vazgeçmelidir. Bu şeref yoksunları yaptıklarının ceremesini çekeceklerdir. Ayrıca terör suçundan hüküm giyenlere siyaset yolu açılmış ve demokrasi paketleriyle Türkiye'nin bağrına hançer saplanmıştır. Başbakan Erdoğan İmralı canisini siyasete taşımak ve PKK'yı genel af ile taltif için olağan üstü gayret harcamaktadır. Başbakan Erdoğan ihanetten milli vicdanlarda müebbet cezaya çarptırılacaktır.

-Ön kapıdan kömür ve makarna girerken arka kapıdan Kürdistan girmekte ve Türklük çıkmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum