Rektör Bircan, ayın şoförünü ödüllendirdi

Rektör Bircan, ayın şoförünü ödüllendirdi

Aydın’da Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından geleneksel hale getirilen değerlendirmede ayın şoförü seçilen Ali Can, ödülünü Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın elinden aldı.

Aydın Şehiriçi Kooperatifinin bulunduğu Son Durak Tesisleri’nde gerçekleştirilen ödül töreninin bu ayki konuğu ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan oldu. Ekim ayında örnek davranışları ile ayın şoförü seçilen Ali Can, plaketini ve altın ödülünü Rektör Cavit Bircan’ın elinden aldı.

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cavit Bircan en büyük isteklerinin ADÜ’ye düzenlenen sefer sayısının arttırılması olduğunu dile getirirken, Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın ise, öğrencilerin daha rahat ve konforlu taşınması için gerekli önlemleri alacaklarını belirtti.

Eğitime katılan şoförlere belgeleri verildi

Misafirlere verilen kahvaltının ardından, ADÜSEM tarafından Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri şoförlerine yönelik düzenlenen ‘Trafikte Öfke Kontrolü ve Stresle Mücadele’ eğitimini başarı ile tamamlayan şoförlere belgeleri verildi.

Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın kooperatife bağlı tüm şoförleri eğitime tabi tuttuklarını belirterek, “Adnan Menderes Üniversitemizi dünyaya, Türkiye’ye tanıtan rektörümüz çok yoğun çalışmaları içinde bize de zaman ayırdığı için çok teşekkür ederiz. Her ay düzenli olarak iki yılı aşkın bir süredir, ayın şoförü ödülünü veriyoruz. Bu ayki ayın şoförü ödülünü Rektörümüz Cavit Bircan takdim ettiler. Bunun yanında öfke kontrolü ve stresle mücadele ile ilgili ADÜ Sürekli eğitim Merkezinde rektör yardımcılarından Törün hocamızla birlikte tüm şoförlerimizi bir eğitime tabi tuttuk. Şimdi belgelerini vereceğiz” dedi.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ise “Şoförlerimiz sürekli iş birliği içinde olduğumuz bir ekip. Öğrencilerimizin taşınmasında öğretim üyelerimizin, idari personelin ve üniversitemizden hizmet alanların taşınmasında en önemli rolü üstlenen bir ekipten bahsediyoruz. Bu ekibin iyi olması işbirliği içinde çalışması sonucunda düzgün işler ortaya çıkar. Sağ olsunlar kendileri bugüne kadar bizi hiç kırmadılar. En son 12 saatlik bu eğitimi de beraber gerçekleştirdik. Biz üniversite olarak toplumun her kesiminden gelen eğitim taleplerini karşılama noktasında ön planda olmak için çalışacağız, gayret edeceğiz” diye konuştu.

Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Son Durak Tesislerindeki programa, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Prof Dr. Halil Kırnak, Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener ve şoförler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.