Resim kursu kursiyerleri çalışmaları ile göz dolduruyor

Resim kursu kursiyerleri çalışmaları ile göz dolduruyor

Efeler Belediyesi ile Efeler Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen Yağlıboya Resim Kursu’nda yapılan çalışmalar göz dolduruyor.

Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Yağlı Boya Resim Kursu’na katılan kursiyerler, Eğitmen Gülderen Hanım Aysal’dan edindiği bilgileri tuvale aktararak başarılı çalışmalara imza atıyor. Kursun aynı zamanda kendileri için bir yaşam alanı olduğunu ifade eden kursiyerler, “Resim yapmanın yanı sıra sosyalleşiyor, kurs arkadaşlarımızla sohbet ediyor ve hoşça vakit geçiriyoruz. Bize bu imkanı sunan Efeler Belediye Başkanımız Mesut Özakcan’a çok teşekkür ederiz” dediler.

"Atölyemizden çok memnunuz"

Kursa yoğun ilgi olduğunu belirten Eğitmen Gülderen Hanım Aysal ise şöyle konuştu:

“100’e yakın kursiyerimizle kursumuza devam ediyoruz. Kursumuza yoğun bir katılım ve ilgi var. Atölyemizden de çok memnunuz. Güzel bir ortamda çalışıyoruz. Efeler Belediyesi’ne bağlı personel olmadığım halde kendimi Efeler Belediyesi ailesinden hissediyorum. Bana bunu hissettiren Başkanımız Mesut Özakcan’a çok teşekkür ediyorum. Başkanımız rahatlıkla konuşabildiğimiz, dışarıda karşılaştığımızda selamlaşabildiğimiz, ihtiyaç ve taleplerimizi aktarabildiğimiz biri. Hem bu yakınlığı hem de sanata olan ilgisi için kendisine tüm kursiyerlerim adına minnetlerimi sunuyorum.”

“Sanatla ilgilenmek, sanatla yapılan eserleri izlemek hepimiz için hoşça vakit geçirmemizi sağlayan, bizleri yaşama bağlayan ve yaşam kalitemizi arttıran etkinliklerdir” diyen Başkan Özakcan’da, resim kursuna olan ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.