Resim sergisinin açılışını Başkan Şirin gerçekleştirdi

Resim sergisinin açılışını Başkan Şirin gerçekleştirdi

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Belediyesi ile Turgutlu Doğa Kültür ve Yaşam Derneği (YAŞAMDER) işbirliği ile gerçekleşen Resim Sergisi’nin açılış kurdelesini kesti. YAŞAMDER ile birl...

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Belediyesi ile Turgutlu Doğa Kültür ve Yaşam Derneği (YAŞAMDER) işbirliği ile gerçekleşen Resim Sergisi’nin açılış kurdelesini kesti. YAŞAMDER ile birlikte bu yıl ikinci resim sergisinin açılışını yaptıklarını belirten Başkan Şirin, “Sergide emeği geçen herkesi kutluyorum. Umarım nice böylesi güzel çalışmalarda yine bir arada oluruz” dedi.

Turgutlu Doğa Kültür ve Yaşam Derneği üyeleri tarafından yıl içerisinde yapılan resimler Orta Park Saatli Kulesi önünde açılan sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Turgutlu Belediyesi’nin de destek verdiği serginin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Turgay Şirin kesti. Bir konuşma yapan Başkan Şirin, “Geçen yıl birincisini gerçekleştirdiğimiz resim sergisinin bu yıl ikincisinin açılışını yapıyoruz. Elbette açık alanda olması yapılmış olması daha fazla kitleye ulaşma imkanı sağlıyor. YAŞAMDER’in kültür ve sanat etkinliklerinde, farkındalık yaratan projelerinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlamda sergide emeği geçen dernek üyelerine ve resim sanatına gönül vermiş hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Daha sonra dernek üyeleriyle ile birlikte sergiyi gezen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, yapılan birbirinden güzel eserler hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.