Rotaryenler, Akköylü Kadınlara Sabun Yapımı Eğitimi Verdi

Rotaryenler, Akköylü Kadınlara Sabun Yapımı Eğitimi Verdi

Didim Rotary Kulübü bölge bağış projesi kapsamında, Akköy Mahallesinde köylü kadınlara yönelik olarak doğal zeytinyağı sabun üretimi eğitimi düzenledi.Didim Rotary Kulübü bölge bağış projesi kapsamınd...

Didim Rotary Kulübü bölge bağış projesi kapsamında, Akköy Mahallesinde köylü kadınlara yönelik olarak doğal zeytinyağı sabun üretimi eğitimi düzenledi.

Didim Rotary Kulübü bölge bağış projesi kapsamında Doğal Zeytinyağı sabun üretimi eğitimi düzenledi. Didim Rotary Kulübü başkanı Serkan Demirbaş’ın da katıldığı eğitimde Didim Rotary Genel sekreteri Mithat Sucuoğlu tarafından eğitime katılan Akköy’lü bayan kursiyerlere Doğal Zeytinyağından sabunun nasıl elde edileceği konusunda bilgiler aktarıldı. Uygulamalı olarak yapılan eğitimlerde zeytinyağından sabunun yapılış şekli süresi ve şekil verme konusunda eğitimler verildi.

Projenin 2440 bölge tarafından desteklendiğini kaydeden Didim Rotary Kulübü başkanı Serkan Demirbaş verilen eğitimle Akköylü kadınların kendi sabunlarını kendilerinin üreteceği ve ev ekonomisine katkı sunacağını dile getirdi.

Kursa katılan bayanlar da mahallelerinde bu tür bir kursun açılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirirken verimli bir kurs süresi geçirdiklerini ve öğrendikleri bilgileri hayata geçireceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.