Rusya Sanayi Bakanı Yardımcısı Kalamanov, Akhisar’da

Rusya Sanayi Bakanı Yardımcısı Kalamanov, Akhisar’da

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılmak amacıyla Türkiye’ye gelen Rusya Federasyonu Sanayi Bakan Yardımcısı Georgiy Kalamanov ve beraberindeki heyet, Rusya’da da yatırım faaliyetleri bulunan Yıldız...

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılmak amacıyla Türkiye’ye gelen Rusya Federasyonu Sanayi Bakan Yardımcısı Georgiy Kalamanov ve beraberindeki heyet, Rusya’da da yatırım faaliyetleri bulunan Yıldız Entegre AŞ Akhisar tesislerini ziyaret etti.

Rusya Federasyonu Sanayi Bakan Yardımcısı Georgiy Kalamanov ve beraberindeki heyeti, Yıldız Entegre Akhisar Tesisinde Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer adına Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Gölmarmara Kaymakamı ve Akhisar Kaymakam Vekili Zeyit Şener, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Doç. Dr. Erbil Kalmış, Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Genel Sekreteri İlkay Ünal ve Akhisar Fabrika Müdürü Hilmi Ünver ağırladı.

Tesisin toplantı salonunda, Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Rus heyete Manisa hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Holding Yönetim Kurulu Genel Sekreteri İlkay Ünal da Rusya’nın Vladimir bölgesinde kurmayı planladıkları tesis hakkında sunum gerçekleştirdi. Heyet, toplantı sonrasında entegre tesisini gezerek incelemede bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.