Saadetten İzmire Yeni Çalışma Modeli

Saadet'ten İzmir'e Yeni Çalışma Modeli

Saadet Partisi (SP) İzmir Teşkilatının bir aylık çalışmalarının değerlendirildiği ‘İl Divan Toplantısı’, Adalet eski Bakanı Şevket Kazan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. İl binasında yapılan toplantıya çok sayıda partili katıldı.

- Saadet Partisi (SP) İzmir Teşkilatının bir aylık çalışmalarının değerlendirildiği ‘İl Divan Toplantısı’, Adalet eski Bakanı Şevket Kazan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. İl binasında yapılan toplantıya çok sayıda partili katıldı.

Burada yaptığı konuşmada partisinin il teşkilatının güzel çalışmalar yaptığını belirten Şevket Kazan, İzmir’in ilçeler bazında beş çalışma bölgesine ayrılmasının ve bu bölgelerden sorumlu kadrolar tespit edilmesinin verimli bir çalışma modeli olacağını söyledi. Bu çalışma sistemini ilçe başkanları ile görüştüklerini ve enine boyuna fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Kazan, "Önümüzdeki seçimlere en iyi şekilde hazırlanma çabası içinde olacağız. Üye sayımızı artırmaya çalışacağız. İnşallah başka bir netice doğacak. Önümüzdeki seçimlerde Milli Görüş davası başka bir renge bürünecek. Milli Görüş davasının etkinliği Türkiye’de herkes tarafından görülecek ve inşallah meclise girecek." diye konuştu. Saadet Partisi’nin mutlaka mecliste olması gerektiğine vurgu yapan Şevket Kazan, “Bir siyasi partinin her şeyden önce sesini duyurması lazım gelir. Sesini vatan sathına duyurabiliyorsa o siyasi partinin canlanması, sandıkları patlatacak hale gelmesi son derece kolaydır. Bir siyasi partinin bu gelişmeyi sağlaması için mutlaka parlamentoda olması gerekir. Saadet Partisi’nin de mecliste temsil edilmesi halinde çok şey değişecektir.” dedi.

Divan toplantısında İl Başkanı Bayram Sakartepe ise seçime kadar yoğun şekilde uygulanacak olan yeni çalışma modeli hakkında teşkilat üyelerine sunum yaptı.

SAADET'TEN İZMİR'E YENİ ÇALIŞMA MODELİ

SAADET'TEN İZMİR'E YENİ ÇALIŞMA MODELİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.