Sabah namazında buluştular

Sabah namazında buluştular

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü dolayısıyla İlçe Müftülüğü tarafından ’Şehitlerimizle sabah namazında buluşalım’ programı düzenlendi.18 Mart Çanakkale Zafer...

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü dolayısıyla İlçe Müftülüğü tarafından ’Şehitlerimizle sabah namazında buluşalım’ programı düzenlendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yılı dolayısı ile Üniversite Camii’nde sabah namazının ardından Şehitlerin ruhu için Kuran’ı Kerim okundu, tekbirler, tehliller, salat-ü selamlar getirilerek, kasideler ve Türkiye genelinde okunan 250 bin hatimlerin duası yapıldı.

Pazarlar İlçe Müftüsü Murat Hasankahyaoğlu, "Aziz Türk milletinin asil evlatları, 103 yıl önce 7’den 70’e gözünü kırpmadan canını, kanını, malını feda ederek Bütün Müslümanların kurtuluş ışığı olan milletinin kurtuluş ışığı olan ve tarihi yeniden yazan Çanakkale şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Şehitlerimiz için düzenlenen programda Kuran’ı Kerim okundu, tekbirler, tehliller, salat-ü selamlar getirildi, kasideler ve Türkiye genelinde okunan 250 bin hatim’in duası yapıldı" dedi.(MB-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.