Saç Ekimine Yoğun İlgi

Saç Ekimine Yoğun İlgi

Özel Gazi Hastanesi’nin 84. İzmir Enternasyonel Fuarı’nda halkı bilinçlendirmek amacıyla açılan standına ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Ziyaretçilerin bir çoğu Saç Ekim Birimi Koordinatörü Yasemin...

Özel Gazi Hastanesi’nin 84. İzmir Enternasyonel Fuarı’nda halkı bilinçlendirmek amacıyla açılan standına ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Ziyaretçilerin bir çoğu Saç Ekim Birimi Koordinatörü Yasemin Gülgör’e “Neden saçlarım dökülüyor” sorusunu yöneltti.

SAÇ EKİMİ NASIL YAPILIR?

İzmir Özel Gazi Hastanesi Kozmetik ve Saç Ekim Birimi Koordinatörü Yasemin Gülgör saç ekimi konusunda bilgi verdi. Ziyaretçilerin ‘Neden saçlarım dökülüyor, nasıl durdurabilirim’ gibi sorular yönelttiklerini belirten Gülgör, “Saç sağlığı ve dökülmesi konusunda halkımızın yeterince bilgisi yok. Ziyaretçiler saçlarının neden yağlandığını, neden döküldüğünü ve dökülmeyi nasıl önleyeceklerini sordu” diye konuştu. Stantlarına 7’den 77’ye herkesin ilgi gösterdiğini belirten Gülgör, fuar süresince saç sağlığı ve saç ekimi konusunda bilgi vermeye devam edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.