Saç Mezoterapisi İle Yaz Ayına Hazır Olun

Saç Mezoterapisi İle Yaz Ayına Hazır Olun

Saç Ekimi Uzmanı Dr. Emrah Çinik, Saç mezoterapisi ile saçların canlandırılabileceğini söyledi.Saç mezoterapisiyle somut sonuçlar elde edildiği için tüm dünyada birçok saç ekimi ve bakimi merkezinde y...

Saç Ekimi Uzmanı Dr. Emrah Çinik, Saç mezoterapisi ile saçların canlandırılabileceğini söyledi.

Saç mezoterapisiyle somut sonuçlar elde edildiği için tüm dünyada birçok saç ekimi ve bakimi merkezinde yaygın olarak kullanılmakta olduğunu kaydeden Dr. Emrah Çinik, “Saç mezoterapisi kişiye özel belirlenen karışımların saçlı derinin dermis tabakasına özel yöntemlerle micro iğnelerle enjekte edilmesidir. İşlem esnasında ağrı ve acı hissi yok denecek kadar azdır. Derinin orta tabakasında bulunan ve saç köklerinizi besleyen kılcal damar uçlarına ulaşan özel ilaç karışımı süratle etkisini gösterir” dedi.

Saç Ekimi Uzmanı Dr. Emrah Çinik, tedavinin amacı hakkında şu bilgileri verdi:

“Saç dökülmesini durdurmak. Var olan saçların daha gür, yoğun, kalın ve sağlıklı büyümesini sağlamak, yani kalitesini arttırmak. Cilt altında uyumakta olan saç köklerini ve tüy haline gelmiş saç tellerinizi uyararak ve besleyerek canlanmasını sağlamak. Kısa süreli değişiklikler yerine uzun dönemde güçsüzleşmiş ve cansızlaşmış saçları yeniden sağlıklı bir hale dönüştürmek. Bu yöntem birçok şampuan, sprey vs. gibi yöntemlere göre daha az zahmetlidir ve somut, kalıcı sonuçlar sunmaktadır. Sonuçlar son derece hızlı ve etkilidir. Saç Mezoterapisi, bir yandan saç dökülmesini durdurmaya yardımcı olmakla beraber diğer yandan var olan saçın kalitesini arttırmaktadır. Belli periyodlarla saçlı deriye uygulanan saç mezoterapisi ortalama 10 seanstır. Seanslar genellikle haftada bir defa olmak üzere 10 dakika sürer. Saçlarınız dökülüyor veya saçlarınız incelmiş durumdaysa, geç olmadan bize başvurun, uzman hekimlerimizle ücretsiz görüşme yapın.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.