Sadık Atay; “Sevdamız Aydın”

Sadık Atay; “Sevdamız Aydın”

AK Parti Aydın 1. sıra Milletvekili adayı Mehmet Sadık Atay, seçim çalışmaları kapsamında Karacasu’yu ziyaret etti.7 Haziran Genel Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Partili Mehmet Sadık A...

AK Parti Aydın 1. sıra Milletvekili adayı Mehmet Sadık Atay, seçim çalışmaları kapsamında Karacasu’yu ziyaret etti.

7 Haziran Genel Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Partili Mehmet Sadık Atay, dün Karacasu’yu ziyaret etti. Büyük destek gören Atay, ilk olarak esnafları ziyaret ederek, dertlerini dinledi. Karacasu Sosyete Pazarı esnafları ile de bir araya gelen Atay, daha sonra Karacasulu muhtarların konuğu oldu. Ardından parti teşkilatıyla buluşan Atay, Aydınlıların hükümetten beklentilerinin takipçisi olacağını ifade ederek, "Aday adaylığımızı açıkladığımız günden itibaren sahada çalışıyoruz. İlk günden beri söylediğim bir konu var, oda Aydın’da bir iletişim eksikliği olması. Bizim sevdamız Aydın. Millete hizmet ve millet iradesine dayanan bir anlayışın istikrarla birlikte sürmesi için mücadele eden hükümetimizin, vatandaş öncelikli yönetim anlayışının idrak edilmesi ve AK hizmetlerin daha geniş kitlelere ulaştırılabilmesi için hepimize görev düşmektedir. Daha önceki ziyaretlerimizde dile getirdiğimiz uyum ve birliktelik mesajını burada da söylüyorum. Aydın dinamiklerinin bir masa etrafında toplanarak Aydın’ı konuşması gerektiğini ifade ediyorum. Bir komisyon kurulsun. Bu komisyonun başında Aydın Valimiz olsun. Komisyon içinde de 7 milletvekili, büyükşehir belediye başkanı, oda başkanları, mecliste gurubu bulunan parti il başkanları ve STK temsilcileri yer alsın. Bu komisyon her ayın ilk Cumartesi günü bir araya gelsin ve Aydın’ı konuşsun. Aydın menfaati için birlik ve beraberlik sağlansın. Yerel yönetimler buradaki, milletvekilleri ise Ankara’daki çalışmaları takip etsin. O zaman Aydın’ı hak ettiği yere getirebiliriz. Bunu başarabilirsek tüm ezberleri bozarız. Bu konuda sayın Valimiz ile görüştüm. Başta valimiz olmak üzere her kesimden çok olumlu dönüşler aldım" dedi.

BÜYÜKYAPICI’DA DESTEK VERDİ

Ziyaretler kapsamında Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’yı da ziyaret eden Atay, Aydın için bir masa etrafında oturma projesini Büyükyapıcı’ya anlattı. Büyükyapıcı’dan büyük destek alan Atay, Büyükyapıcı’ın başarı dileklerini kabul etti.

BİRBİRLERİNE BAŞARI DİLEDİLER

Öte yandan esnaf ziyaretleri sırasında denk gelen AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay ve CHP Aydın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Metin Lütfi Baydar, bir birlerine başarı diledi. Aydın için hayırlı bir seçim olması temennisinde bulunan Atay ve Baydar, daha sonra el sıkışarak fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.