Sağlık-Sen’de Dural Dönemi

Sağlık-Sen’de Dural Dönemi

Geçen hafta sonu yapılan Sağlık-Sen Muğla 2. Olağan kongresinde Yusuf Dural ve mevcut Başkan Ekrem Şababoğlu aday olmuş, Yusuf Dural seçimi kazanarak başkan seçilmişti.

- Geçen hafta sonu yapılan Sağlık-Sen Muğla 2. Olağan kongresinde Yusuf Dural ve mevcut Başkan Ekrem Şababoğlu aday olmuş, Yusuf Dural seçimi kazanarak başkan seçilmişti.

Seçimin ardından yeni başkan Yusuf Dural ile eski Başkan Ekrem Şababoğlu arasında devir teslim töreni yapıldı.

Sağlık-Sen Şube hizmet binasında gerçekleşen törende konuşan yeni Başkan Yusuf Dural, “Muğla Sağlık-Sen’in bu günlere gelmesinde büyük emeği olan Ekrem Şababoğlu’nu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Devraldığımız bu bayrağı daha yükseklere taşımak istiyoruz. Sağlık-Sen büyük bir ailedir. Bizler Sağlık-Sen ailesi olarak çalışanlarımızın haklarını aramak ve korumak için başımız dik bir şekilde rehavete düşmeden yolumuza devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Kullanılan 162 oyun 86’sını alan Sağlık-Sen Muğla Şubesi’nin yönetimi kurulunda Yusuf Dural, İsmail Zengin, İlker Türk, Hüseyin Kavasoğlu, Ayşe Baş, Hasan Akın ve Erkan Şinasi Özgen bulunuyor.

SAĞLIK-SEN’DE DURAL DÖNEMİ

SAĞLIK-SEN’DE DURAL DÖNEMİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.