Şahbudak’tan Teşkilatlara İkinci Ziyaret

Şahbudak’tan Teşkilatlara İkinci Ziyaret

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Serpil Özalp Şahbudak temayül yoklaması için yürüttüğü ilçe teşkilatları ziyaretlerini 25 Şubat tarihinde tamamlamasına rağmen ilçe teşkilatlarına ikinci ziyaret...

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Serpil Özalp Şahbudak temayül yoklaması için yürüttüğü ilçe teşkilatları ziyaretlerini 25 Şubat tarihinde tamamlamasına rağmen ilçe teşkilatlarına ikinci ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

Kuşadası İlçe Teşkilatını ziyaret eden Serpil Özalp Şahbudak, yoğun katılımlı toplantıda daha önce kendisini tanıtmak üzere ziyaret ettiğini belirterek seçimlerde yapılması gereken çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulnmak için tekrar teşkilatlarla bir araya geldiğini söyledi.

Diğer yandan yeni yönetimini oluşturan AK Parti Efeler Gençlik Kolları toplantısına katılan Serpil Özalp Şahbudak yeni yönetime başarılar diledi. Toplantıda ülkenin geleceği gençlerin, aktif siyasetteki öneminden, Türkiye’nin geleceğinin gençlerin elinde yükseleceğinden bahseden Şahbudak, “Bizim görevimiz ise siz gençleri en uygun şekilde yetiştirmek, bunun için gerekli şartları ve ortamları sağlamaktır” dedi.

AK Parti Efeler Gençlik Kolları üyesi gençlerin 1980 dönemi ile ilgili sorularını geçmişteki tecrübelerine göre bilgilendiren Şahbudak her zaman gençlere destek olmak için hazır olduğunu belirti. Seçimde tüm teşkilatlar, adaylar ve aday adayları olarak ortak çalışmanın başarıyı getireceğini ve hedefe varılacağını belirterek toplantıdan ayrıldı.

ŞAHBUDAK’TAN TEŞKİLATLARA İKİNCİ ZİYARET

ŞAHBUDAK’TAN TEŞKİLATLARA İKİNCİ ZİYARET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.