“Sahip Çıkanlara Layık Olacağız”

“Sahip Çıkanlara Layık Olacağız”

Aydın 1.Amatör Küme 4.Grup’ta bu sezon çıktığı ilk maçta Tuğlaspor ile 1-1’lik skorla berabere kalan Aydınspor’un antrenörü Mehmet Gedizlioğlu, “Bize sahip çıkanlara layık olacağız” dedi.

- Aydın 1.Amatör Küme 4.Grup’ta bu sezon çıktığı ilk maçta Tuğlaspor ile 1-1’lik skorla berabere kalan Aydınspor’un antrenörü Mehmet Gedizlioğlu, “Bize sahip çıkanlara layık olacağız” dedi.

Tuğlaspor ile oynadıkları karşılaşmada futbolcularının sergilediği oyundan memnun olduğunu ifade eden Gedizlioğlu, “Sezon öncesi oynadığımız hazırlık maçlarına oranla daha iyi oynadık. Galibiyete ulaşacağımız pozisyonları bulduk. Ancak, gole çeviremedik. Futbolcularımıza sergiledikleri oyundan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Futbolcularıyla maç öncesi birebir görüşmeler yaptıklarını belirten Gedizlioğlu, “Oyuncularımız, yaptıkları işin ciddiyetinin farkında. Seyircimiz de maça gelerek bize sahip çıktığını gösterdi. Maça gelen herkese teşekkür ediyoruz. Bize sahip çıkanlara layık olacağız. Artık Özel İdare Köy Hizmetlerispor ile oynayacağımız karşılaşmayı düşünüyoruz. Hafta içinde iyi hazırlanacağız” diye konuştu.

SANTRAFOR ARAYIŞI SÜRÜYOR

Öte yandan, santrafor bölgesinde oyuncu yokluğundan sıkıntı yaşayan ve zorunluluktan stoper Ozan’ı santrafor oynatan Aydınspor’un santrafor için arayışlara devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.