Sait’ten Teşkilata Motivasyon Turları

Sait’ten Teşkilata Motivasyon Turları

AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, Torba Yasa çalışmalarında bayram nedeniyle verilen arayı teşkilatları dolaşarak değerlendiriyor.

- AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, Torba Yasa çalışmalarında bayram nedeniyle verilen arayı teşkilatları dolaşarak değerlendiriyor. İki günde AK Partinin Buca, Karabağlar, Kemalpaşa, Seferihisar, Urla, Güzelbahçe ve Balçova ilçe teşkilatlarını gezen Sait, Cumhurbaşkanı seçimi hakkında bilgi alırken, 2 Ağustosta Başbakan Erdoğan’ın İzmir mitingi için istişareler yaparak, teşkilatın moral ve motivasyonunu artırıcı çalışmalar yapıyor.

Türkiye genelinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından, Ramazan ayının yorgunluğu, bayramın ve yaz tatilinin verdiği rehavetin olası olumsuz etkilerini gidermek üzere kolları sıvayan AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, iki günde yedi ilçeyi gezerek teşkilat mensuplarıyla birebir ilgilendi, dertlerini dinleyerek destek konusunda açık olduğu mesajını verdi.

“UZUN ADAM’A BÜYÜK BİR DESTEK BEKLİYORUZ”

“İzmir’de AK Parti yaklaşık Bir milyon oy aldı ve altı belediye kazandı “diyen Sait, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde inşallah bu başarının üzerine çıkacağız, yeni il başkanımız ve yönetim kurulu üyeleriyle yeni bir heyecan geliyor ancak daha da önemlisi, herkesin bildiği gibi, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a partili ya da partisiz milyonlarca kişinin bir sevgisi var, ona karşı bir ahde vefa borcu var, bugüne kadar Türkiye için kendini feda eden Uzun Adam’a büyük bir destek bekliyoruz” dedi.

“YÜZDE 53-56 OY ORANI”

Gittiği yedi ilçe teşkilatlarıyla kalabalık bayramlaşma törenlerine katılan Sait, “Ramazan Bayramı’ndan sonra inşallah 10 Ağustos’ta Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesiyle ikinci bayramı yaşayacağız. Benim tahminim yüzde 53-56 arasında bir oy oranı ile Tayyip Erdoğan inşallah Türkiye’nin halk tarafından seçilen ilk ve sıralama ile 12. cumhurbaşkanı olacaktır, bunu bir yere not edin, 11 Ağustos tarihindeki gazete manşetleriyle karşılaştırın” diye konuştu.

Başbakan Erdoğan’ın İzmir mitingi

2 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de Başbakan Erdoğan’ın İzmir’e geleceğini hatırlatan Sait şöyle devam etti: “İnşallah İzmirlilere Gündoğdu Meydanı’nda hitap edecek. Bu oldukça önemli, teşkilatımıza bunu anlattık, rekor bir kalabalıkla Sayın Başbakanımızı ve cumhurbaşkanı adayımızı İzmir’imizde karşılayacağız, ayrıca o gün güzel sürprizlerimiz de olacak.”

SAİT’TEN TEŞKİLATA MOTİVASYON TURLARI

SAİT’TEN TEŞKİLATA MOTİVASYON TURLARI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.