Salihli Belediyespor’a seyirci cezası

Salihli Belediyespor’a seyirci cezası

Manisa Amatör İl Disiplin Kurulunun verdiği karar ile Pazar günü Ramiz Turan Stadı’nda oynanacak olan Salihli Belediyespor-Sarıgöl Belediyespor Süper Amatör Play-off karşılaşması seyircisiz oynanacak....

Manisa Amatör İl Disiplin Kurulunun verdiği karar ile Pazar günü Ramiz Turan Stadı’nda oynanacak olan Salihli Belediyespor-Sarıgöl Belediyespor Süper Amatör Play-off karşılaşması seyircisiz oynanacak.

Manisa Amatör İl Disiplin Kurulu geçtiğimiz hafta Ramiz Turan Stadı’nda oynanan Süper Amatör Play-off 3.maçında Salihli Belediyespor ve Urganlıspor arasındaki karşılaşmada sahaya yabancı madde atılması gerekçesi ile Salihli Belediyespor’a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. İl Disiplin kurulu ayrıca Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Adem Başaran’a ihtar, Salihli Belediyesporlu İsmail Çetin’e ise 2 maç men cezası verdi.

Bu karar ile Pazar Günü Ramiz Turan Stadı’nda oynanacak olan ve saat 14.00’da başlayacak olan Salihli Belediyespor-Sarıgöl Belediyespor Süper Amatör Play-off 4.hafta karşılaşması seyircisiz oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.