Salihli Belediyespor’da parola 3 puan

Salihli Belediyespor’da parola 3 puan

Manisa Süper Amatör Küme B Grubunda mücadele eden Salihli Belediyespor, pazar günü oynayacağı Gördes Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nda geride kalan 12 haf...

Manisa Süper Amatör Küme B Grubunda mücadele eden Salihli Belediyespor, pazar günü oynayacağı Gördes Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nda geride kalan 12 hafta da topladığı 31 puanla zirvenin sahibi olan Salihli Belediyespor, pazar günü Gördes Belediyespor’un konuğu olacak. Gördes Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15:00’da başlayacak. İkinci devrede oynadıkları Mütevellispor, Sanayispor ve Horozköy Mezarlıkspor’u yenerek galibiyet serisi başlattıklarını ifade eden Teknik Direktör Adem Başaran, ligin 13’üncü haftasında konuk olacakları Gördes Belediyespor maçına da galibiyet ve 3 puan parolası ile hazırlandıklarını söyledi. Grupta 31 puanla zirvenin sahibi olduklarını belirten Başaran, sezon sonuna kadar liderlik koltuğunu bırakmak istemediklerini belirtti. Hiçbir rakibi küçümsemediklerinin altını çizen Başaran, “Biz ekip olarak hiçbir takımı hafife almıyoruz. Her maçımıza aynı disiplin ve aynı ciddiyetle, Yeşil-beyazlı ekibe yakışır bir şekilde hazırlanıyoruz. Çünkü biz sezon sonunda Bölgesel Amatör Lig’e çıkıp, bu hasreti bitirmek istiyoruz” dedi.

Karşılaşma öncesi Salihli Belediyespor grupta 31 puanla lider durumda iken, Gördes Belediyespor ise 15 puanla 5.sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.