Salihli MHP’den aşure hayrı

Salihli MHP’den aşure hayrı

MHP Salihli İlçe Teşkilatı Muharrem ayı dolayısıyla aşure hayrı yaptı.Salihli Kent Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte yapılan duanın ardından kazanın başına geçen Belediye Başkanı Zeki Kayda ve MH...

MHP Salihli İlçe Teşkilatı Muharrem ayı dolayısıyla aşure hayrı yaptı.

Salihli Kent Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte yapılan duanın ardından kazanın başına geçen Belediye Başkanı Zeki Kayda ve MHP İlçe Başkanı Mehmet Akın, vatandaşlara aşure ikram etti.

MHP İlçe Başkanı Akın, birlik ve beraberliği arttıran, kaynaşma ve dayanışmayı sağlayan bu tür özel günlerde halkla iç içe olunması bakımından aşure etkinliğinin verimli geçtiğini vurgularken, Belediye Başkanı Zeki Kayda ise, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Allah bu birlikteliğimizi Salihli’de ülkemizde bozmasın. Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü camia, çok büyük bir camia. Bu camia birlik içinde neler yapacağına biz 2014 seçimlerinde hep birlikte gösterdik. Salihli’yi değiştirmek için hep birlikte yola çıkmıştık ve geçen 3.5 yıllık süre içerisinde değiştirdiğimizi herkes biliyor görüyor. İnşallah bu ayın sonunda üst geçidimizin yapımına başlayacağız. Geriye ise garaj projemiz kalıyor onu da önümüzdeki seçim döneminde proje olarak ortaya atacağız. Partimizin düzenlediği aşure hayrımız hayırlı olsun, Allah kabul etsin ve birlikteliğimizi bozmasın” dedi.

Kent Meydanı’nda düzenlenen aşure etkinliğine Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, İbrahim Karaca ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.