Salihli Myo’ya Yeni Müdür

Salihli Myo’ya Yeni Müdür

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine Ahmetli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doçent Doktor İlkay Dilber atandı.Bugüne kadar bir çok uluslararası dergi ve bil...

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine Ahmetli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doçent Doktor İlkay Dilber atandı.

Bugüne kadar bir çok uluslararası dergi ve bilimsel toplantılarda makalesi yayımlanan ve bildirilerde bulunan Dilber, Salihli Meslek Yüksek Okulu’nu, daha çok tercih edilen bir eğitim yuvası haline getirmek istediklerini söyledi. Daha önce CBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Başkan Yardımcılığı, CBÜ İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi- İktisadi Bölümü İktisadi Gelişme-Uluslararası İktisat Anabilim Dalı Başkanı, Ahmetli Meslek Yüksek Okulu Müdürü görevlerinde bulunan Dilber, il genelinde birçok önemli projede de görev aldı. 1990 yılında 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olduktan sonra 22 yıldır eğitim sektöründe yer aldığını kaydeden Dilber, “Salihli Meslek Yüksek Okulu’nu daha geniş bir vizyon çerçevesinde belirlediğimiz hedeflere ulaştırmak için çaba sarf edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.