Salihli Ticaret Borsası 5 Yıldızlı Borsa Statüsünü Korudu

Salihli Ticaret Borsası 5 Yıldızlı Borsa Statüsünü Korudu

Salihli Ticaret Borsası hizmet kalitesini geliştirerek başarısını C seviyesinden B seviyesine yükseltti ve Akredite borsa olarak TOBB’un 5 yıldızlı borsaları arasındaki yerini korudu.2012 yılında, “Be...

Salihli Ticaret Borsası hizmet kalitesini geliştirerek başarısını C seviyesinden B seviyesine yükseltti ve Akredite borsa olarak TOBB’un 5 yıldızlı borsaları arasındaki yerini korudu.

2012 yılında, “Beş Yıldızlı” hizmet veren OdaBorsalar arasında yerini alan Manisa’nın Salihli ilçesi Ticaret Borsası üç yıllık süre zarfında sistemini ve hizmet kalitesini geliştirerek başarısını C seviyesinden B seviyesine yükseltti ve Akredite borsa olarak TOBB’un 5 yıldızlı borsaları arasındaki yerini korudu. Akreditasyon Sertifika töreni TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin de katılımıyla TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirildi. Salihli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Halil Çöygün, Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy, yönetim kurulu üyeleri Mevlüt Özer ve H. Hüseyin Leblebici, Genel Sekreter Turan Yalçın ve Akreditasyon Sorumlusu Yunus Bayramiç 5 yıldızlı hizmet sertifikasını Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu’nun elinden aldılar.

Tören sonrası açıklamalarda bulunan Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy "Borsamız için önemli bir gündü. Türkiye’deki Odaların ve Borsaların dünyadaki sisteme akredite olmaları ile ilgili yürüttükleri uzun soluklu bir çalışmanın kutlama günüydü. Sistem öncelikle Almanya ve İngiltere’de ortaya konulmuş bir sistem. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bu sistemi Türkiye’ye özgü uygulanabilir, kapsamlı ve üye odaklı bir çalışma sistemi olarak geliştirmiştir. Bizde Yönetim Kurulumuzla, Meclisimizle ve Personellerimizle yoğun bir çalışma süreci geçirdik. Bundan sonraki her geçen gün bunun üzerine bir şeyler ekleyerek üye odaklı olarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu belgeyi alıp akredite olmakla iş bitmiyor. Başarılarımızı daha iyi seviyeye götürmek adına bu çalışma ve gayretlerimiz sistemli olarak devam ettireceğiz. Ekibime özveriliyle çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.