Salihli’de Atiye Coşkusu

Salihli’de Atiye Coşkusu

Salihli Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle geleneksel olarak düzenlediği Gençlik Konseri’nde ünlü şarkıcı Atiye sahne aldı.Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, K...

Salihli Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle geleneksel olarak düzenlediği Gençlik Konseri’nde ünlü şarkıcı Atiye sahne aldı.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kent Meydanı’nda düzenlenen konser öncesi yaptığı konuşmada Atatürk’ün gençlere armağan ettiği Gençlik Bayramı’nı kutladı.

Kayda, yaptığı konuşmasında bir yıl boyunca neler yaptıklarını, neleri başardıklarını anlattı. Konuşmanın ardından pop müzik şarkıcısı Atiye sahne aldı. Salihli halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte sevilen şarkılarını seslendiren Atiye’ye vatandaşlarda zaman zaman eşlik etti. MTV Avrupa Müzik Ödülleri En İyi Türk Sanatçı Ödülü sahibi Atiye, sempatik hareket ve danslarıyla büyük beğeni toplarken, özellikle dansçılarıyla birlikte yaptığı gösteriler gençler tarafından uzun süre alkışlandı. Atiye, konser sırasında hayranlarıyla öz çekim yaptı. Konserinde herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Atiye, Salihli’de olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ünlü sanatçı Atiye’ye çiçek verdi. Konser havayi fişek gösterileri ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.