Salihli’de Parklara Kış Bakımı Başladı

Salihli’de Parklara Kış Bakımı Başladı

Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, parklarda kış bakımına başladı.Park ve bahçe düzenleme çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehir içinde cadde, ma...

Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, parklarda kış bakımına başladı.

Park ve bahçe düzenleme çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehir içinde cadde, mahalle ve sokaklar da bulunan ağaçlarda mevsimlik budama çalışmalarını tamamladı. Parklarda ve yeşil alanlarda bulunan ağaçların sağlıklı bir biçimde büyüyüp, gelişmesi için bakım, budama ve temizlik çalışmaları yapan ekipler, orta refüjlere de mevsime uygun çiçek dikimi yapıyor. Çalışmalar kapsamında, Gümüş Çayı Rekreasyon Alanı, Kurşunlu Piknik Alanı, şehir içerisindeki kavşak, meydan, refüj ve parklarda bulunan tüm yeşil alanlara gübre atılarak kışlık bakımları yapıldı. Öte yandan, 102 mahallede bulunan ağaçların da kış budamalarına başlandığı öğrenildi.

Salihli’nin kış ayılarında da rengarenk olacağını belirten Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Ekiplerimiz, park, yeşil alan ve refüjlerde kışlık bakım çalışmalarına başladılar. Özellikle kurumuş ağaçları temizleyerek yerine fidan dikimi yapan ekipler, budama ve bakım çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Yaptığımız bu çalışmalarla, Salihli ilkbaharda daha güzel bir görünüme kavuşacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.