Salihli’de Sokak Hayvanlarına Mama Desteği

Salihli’de Sokak Hayvanlarına Mama Desteği

Salihli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden French Bulldog Türkiye Sosyal Platformu kurucu üyesi İbrahim Dibek, sokak hayvanları için mama hediye etti.French Bu...

Salihli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden French Bulldog Türkiye Sosyal Platformu kurucu üyesi İbrahim Dibek, sokak hayvanları için mama hediye etti.

French Bulldog Türkiye Sosyal Platformu tarafından Salihli’deki sokak hayvanları için mama desteği yapıldı. Grubun kendi imkanları ile bulduğu sponsorlar sayesinde her ay farklı bir barınağı ziyaret ederek mama desteği sağladığını belirten Dibek, Salihli Belediyesi’nin sokak hayvanlarına duyarsız kalmadığını ve onların temiz bir ortamda tedavilerinin gerçekleştirildiğini ifade ederek, Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.

Duyarlı davranışlarından dolayı French Bulldog Türkiye Sosyal Platformu kurucu üyesi İbrahim Dibek’e teşekkür eden Veteriner İşleri Müdürü Birol Avcı, Türkiye’nin en modern hayvan barınaklarından biri olan Salihli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde sokak hayvanlarının modern bir ortamda bakılarak tedavilerinin yapıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.