Salihli’de Sporcu Ordusu Yetişecek

Salihli’de Sporcu Ordusu Yetişecek

Salihli Belediyesi tarafından düzenlenen ve çocukların sporla dopdolu bir tatil geçirmelerini sağlayacak olan Yaz Spor Okulları Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından Ramiz Turan Stadı’nda düzenlenen...

Salihli Belediyesi tarafından düzenlenen ve çocukların sporla dopdolu bir tatil geçirmelerini sağlayacak olan Yaz Spor Okulları Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından Ramiz Turan Stadı’nda düzenlenen törenle açıldı.

Futbol, Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Karate, Judo, Badminton, Satranç ve Cimnastik olmak üzere toplam 10 branşta açılan Salihli Belediyesi Yaz Spor Okullarına bin 300 sporcunun kayıt yaptırdığı ve eğitimlerin 24 antrenör yönetiminde 1 Eylül tarihine kadar devam edeceği açıklandı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende konuşan Belediye Başkanı Zeki Kayda, yaz spor okullarında gençleri sporla buluşturduklarını söyledi. Başkan Kayda, "Eğitimci bir belediye başkanı olarak yıllarca bu gençlerimizin vatanına, milletine ve ailelerine hayırlı bir evlat olarak yetişmeleri için 33 yıl devlet ve özel okullarda görev yaptım. Çocuklarımızın yetişmesi sadece akademik anlamda olmuyor. Spor, bu eğitimlerde büyük önem arz ediyor. Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi, ’Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur.’ Atatürk ilkelerine ve manevi değerlerine sahip çıkan gençleri eğitmek hepimizin görevidir.” dedi.

“Gençlerimize ne yapsak azdır” diyen Başkan Kayda konuşmasını şöyle tamamladı:

"Eylül ayında, Olimpik Yüzme Havuzunu sizlerle birlikte inşallah hizmete açacağız. Burada yaz boyunca öğretmenlerinizle birlikte hem eğlenecek hem de öğreneceksiniz. Sevgili gençler, sizleri çok seviyorum."

Ramiz Turan Stadı’nda gerçekleştirilen yaz spor okulları açılış töreninde ise gençleri aileleri yalnız bırakmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.