Şampiyon Alaşehir’den Başkan Ergün’e Teşekkür Ziyareti

Şampiyon Alaşehir’den Başkan Ergün’e Teşekkür Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Süper Amatör Kümede şampiyon olarak Bal Ligi’ne yükselen Alaşehir Belediyespor’un Başkanı Derman Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Süper Amatör Kümede şampiyon olarak Bal Ligi’ne yükselen Alaşehir Belediyespor’un Başkanı Derman Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Bu yıl maddi manevi destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün şampiyonluklarında büyük pay sahibi olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Özdemir, Başkan Ergün’e destekleri nedeniyle teşekkür etti.

Süper Amatör Küme’de 2015-2016 sezonunda şampiyon olma başarısı göstererek Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Alaşehir Belediyespor Kulübü’nün Başkanı Derman Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Sezon sonunda elde edilen şampiyonluk kupasını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e takdim eden Kulüp Başkanı Derman Özdemir, bu yıl bayanlar voleybolda da 2. Lige çıktıklarını ifade ederek, “Bu sene genç ve iyi bir takım oluşturduk. Diğer favorilerin arasından sıyrılarak şampiyon olduk. Sizlere de desteklerinizden ötürü Alaşehir halkı adına teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Alaşehir Belediyespor Kulüp yöneticilerini elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik eden Başkan Ergün ise, “Başarılarınızı devamını diliyorum. Alaşehir’e güzel bir şampiyonluk getirdiniz. Sizlerin emeğiyle, bizim desteklerimizle sonuç güzel olunca insan mutlu oluyor. Bundan sonraki süreçte de daha büyük başarıları elde etmenizi temenni ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.